Az önce bir ikinci el alım-satım sitesinde jammer ilanı gördüm. Bu yasal mıydı? Satıcı mağaza değil, düz insan 
Detaylar
Kim cevapladı?Satışı bilmem ama bence o da yasaktır. Ancak kullanımı yasak.
erdym
Üstün
Az önce bir ikinci el alım-satım sitesinde jammer ilanı gördüm. Bu yasal mıydı? Satıcı mağaza değil, düz insan![]()
Yani normal şartlar da yasal değil. Hatta bulundurursan bile sıkıntı. Adama da yazdım yasal mı konularına girince mesajları bulunmasın diye sesli arama teklif ediyor
He bu arada evde 2.4 GHz jammer falan da yapmak basit aslında 200 TL'ye deneme amaçlı yapmıştım. Bununda 2.4 üstüne çıkabildiğini sanmam.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Az önce bir ikinci el alım-satım sitesinde jammer ilanı gördüm. Bu yasal mıydı? Satıcı mağaza değil, düz insan![]()
Bunun daha da gelişmiş hali flipper Zero yasak cezası büyük yasa dışı eylemlerde kullanıldığı için oda aynı şekilde yasaktır.
erdym
Üstün
Bunun daha da gelişmiş hali flipper Zero yasak cezası büyük yasa dışı eylemlerde kullanıldığı için oda aynı şekilde yasaktır.
Flipper Zero aşırı basit kalıyor aslında. Çoğu flipper videosu sahte, o çift anten olayı da Arduino modülleri bildiğin
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Flipper Zero aşırı basit kalıyor aslında. Çoğu flipper videosu sahte, o çift anten olayı da Arduino modülleri bildiğin![]()
Satışta olanın evet pek bir olayı yok sahte Wi-Fi oluşturma falan ama bunun bir de mod'lu hali var işte o çok sıkıntı NFC gibi kart bilgilerini kopyalama araba anahtarı sinyali kopyalama gibi şeyleri var.
Hatta bulursam atayım Rusya'da metro istasyonu tabelasını bozmuşlardı.
- Makaleler
- 10
"Eğitim" amacıyla her şey serbest. Bir ürünü nasıl kullandığınız onu yasa dışı yapar.
erdym
Üstün
Satışta olanın evet pek bir olayı yok sahte Wi-Fi oluşturma falan ama bunun bir de Mod'lu hali var işte o çok sıkıntı NFC gibi kart bilgilerini kopyalama araba anahtarı sinyali kopyalama gibi şeyleri var.
Şunları yapmak için Tutorial'lar var, flipper olmadan bu sistemleri diy yapabilirsin aşırı basitler aslında.
Hatta bulursam atayım Rusya'da metro istasyonu tabelasını bozmuşlardı.
Tabela kablosuz değilse ve ir desteği yoksa imkansıza yakın bu durumda.
Bu tarz cihazlara karşı önlem olarak RFID korumalı cüzdan, çanta gibi şeyler etkili midir? Bu tarz RFID korumalı cüzdan ve çantalar istenmeyen temassız işlemleri engelliyormuş sanırım. Telefonda ise NFC özelliği kapalı tutuluyorsa eğer zaten telefona işlemez değil mi bu tarz cihazlar?Şunları yapmak için Tutorial'lar var, flipper olmadan bu sistemleri diy yapabilirsin aşırı basitler aslında.
Tabela kablosuz değilse ve ir desteği yoksa imkansıza yakın bu durumda.
erdym
Üstün
Bu tarz cihazlara karşı önlem olarak RFID korumalı cüzdan, çanta gibi şeyler etkili midir? Bu tarz RFID korumalı cüzdan ve çantalar istenmeyen temassız işlemleri engelliyormuş sanırım. Telefonda ise NFC özelliği kapalı tutuluyorsa eğer zaten telefona işlemez değil mi bu tarz cihazlar?
Çantayı bilemem piyasada ki çoğu o tarz satılan çantalar genelde aşırı kalitesiz oluyor. Ama cüzdan zaten küçük bir alanda sinyali engellediği için rfid ve nfc için genel anlamda daha başarılı. Lakin bunlarında bir dalga boyu var. Mesela çoğu RFID cüzdan 2.4 GHz frekansını engelleyemez.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-