1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 3 Mart 2024 #1 Merhaba, Türkiye'de neden Mountain Dew (soda) satılmıyor? Sprite'in markasıymış sanırım ama Türkiye'de Sprite var, Mountain Dew yok.
Merhaba, Türkiye'de neden Mountain Dew (soda) satılmıyor? Sprite'in markasıymış sanırım ama Türkiye'de Sprite var, Mountain Dew yok.
Çözüm uintptr 3 Mart 2024 Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır.
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr Google, hayat kurtarır.
pwleredal Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 850 Çözümler 3 Beğeniler 518 3 Mart 2024 #31 199 dedi: İçerken kusacaktım. Çok beğenmedim. Mountain Dew'i bir günde 10 tane içmiştim. Sonra gg olmuştum. Genişletmek için tıkla... Sprite'dan ne gibi bir farkını gördünüz, bir ara içeceğim galiba meraktan. Artı 0 Eksi
199 dedi: İçerken kusacaktım. Çok beğenmedim. Mountain Dew'i bir günde 10 tane içmiştim. Sonra gg olmuştum. Genişletmek için tıkla... Sprite'dan ne gibi bir farkını gördünüz, bir ara içeceğim galiba meraktan.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 3 Mart 2024 #32 pwleredal dedi: Sprite'dan ne gibi bir farkını gördünüz, bir ara içeceğim galiba meraktan. Genişletmek için tıkla... Sprite ile çok farkları yok. Daha şekerli ve daha asitli. Pepsi'nin alt markası zaten. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: Sprite'dan ne gibi bir farkını gördünüz, bir ara içeceğim galiba meraktan. Genişletmek için tıkla... Sprite ile çok farkları yok. Daha şekerli ve daha asitli. Pepsi'nin alt markası zaten.