Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, Türkiye'de neden Mountain Dew (soda) satılmıyor? Sprite'in markasıymış sanırım ama Türkiye'de Sprite var, Mountain Dew yok.

Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
Valla hiçbir fikrim yok. Gittiğiniz yere bağlı olarak değişiyor.

Türkiye’deyken Getir’den almıştım. Fiyatı 15 TL civarıydı. Benzer bir fiyattan hâlâ satılıyor.

Son düzenleme:
Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
Çünkü Migros Bim veya Şok gibi bazı şeylerden ödün verip fiyat düşürmeye çalışan bir firma değil. Her şeyi en yüksek kalitede yapmaya çalışan bir firma. Raflar, ürünler vs. Bim gibi yaygın olması imkansız yani. Aşırı büyük çoğu Migros. Küçük Migroslar var bazı yerlerde ama çok ürün yok oralarda.

Yaygın değil mi?
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
55 Bin nüfuslu Gazipaşa'da bile 2 tane var.