Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!
Google, hayat kurtarır.
- Makaleler
- 4
Valla hiçbir fikrim yok. Gittiğiniz yere bağlı olarak değişiyor.Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
- Makaleler
- 9
Çünkü Migros Bim veya Şok gibi bazı şeylerden ödün verip fiyat düşürmeye çalışan bir firma değil. Her şeyi en yüksek kalitede yapmaya çalışan bir firma. Raflar, ürünler vs. Bim gibi yaygın olması imkansız yani. Aşırı büyük çoğu Migros. Küçük Migroslar var bazı yerlerde ama çok ürün yok oralarda.Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
Sprite gibi tadı. Nedense bana daha güzel geliyor. Yine de Monster tercih ederim. Girdiğim her Migros'ta satılıyordu bu arada.
Pcman80
Üstün
Yaygın değil mi?
55 Bin nüfuslu Gazipaşa'da bile 2 tane var.Şu migros niye yaygın değil? Bir sürü yere taşındık, hayatımda sadece 2 tane migros gördüm. Şok gibi dandirik kıytırık içeriksiz marketler her yerde varken Bi migros yok.
Başakşehir'in orada ve Mall of İstanbul AVM'de gördüm sadece.
- Makaleler
- 1
Ucuz marketler gibi köye bile market açmıyorlar ama illerde var. Gittiğim her yerde Migros bulabiliyordum. Getir ve Migros Hemen gibi seçenekler varken zaten biraz uzakta olsa da pek önemli olmuyor.
Benim bulunduğum mahallede ikisi jet olmak üzere 6 tane Migros var. (Talas/Kayseri)
Ve Migros'larda bulunuyor.
Ve Migros'larda bulunuyor.
Son düzenleme:
Hiç içmedim fakat Migros'ta görmüştüm.
- Makaleler
- 10
Migros'larda satılıyor.