Türkiye'de psikopat var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Bunlar kendilerini internet zorbası zanneden bir gruptan türeme bir ekip. İki ay önce falan bayağı sosyal medyada yayıldı bunların videoları. Hatta birisi kediyi şişeye (evet bildiğimiz PET şişe) sıkıştırmıştı falan. Gaz almak için birkaç kişiyi operasyonla aldılar, sonra her zamanki gibi unutuldu gitti.

Bugün bunu kediye yapan, fırsatını bulduğunda insana da yapar (ki zaten videoda da çözülmüş insanımsı yaratık). Kediye yapması olayı meşru kılmıyor, bazıları da bunu anlamıyor.

Son düzenleme:

Dünya ne hale geliyor.

Bunu hatırlatmasaydın ya. :/ Böyle bir şey çıkar diye izlemedim yine.

Bunu hatırlatmasaydın ya. :/ Böyle bir şey çıkar diye izlemedim yine.
Kusura bakma hocam hatırlattığım için. Videoda da benzer şeyler var zaten maalesef. Her aklıma geldiğinde kötü hissediyorum, ama bir şeyler yapılması için de büyük çoğunlukta birilerinin unutmaması lazım.

Bu videonun da bir benzerini görmüştüm geçenlerde, işin daha rezalet tarafı ise adam kediye tekmeye atıp ta gölete uçurduğunda (yanlış hatırlamıyorsam öyleydi) arkada gülenler oluyordu. Sinirim bozulmuştu, şimdi de öyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce gördüm bu videoyu Reddit'te.

Artık diyecek bir şey bulamıyorum. O kadar canım sıkılıyor ki...

O küçücük kediyi neden döversin ki? Tatlı tatlı orada oturuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…