megaton
Uzman
Bu şerefsizi dizlerinin üstünde toprağa gömeceksin. Sadece kafası açıkta kalacak. Kuru ekmek ve tuzlu su içecek sadece. Dizleri kangren olana kadar kalacak.
Kedi ölmüş mü hocam tam izleyemedim vicdanım el vermedi. Forumda olmasak ana bacı girerdim.Az önce gördüm bu videoyu Reddt'te.
Artık diyecek bir şey bulamıyorum. O kadar canım sıkılıyor ki...
O küçücük kediyi neden döversin ki? Tatlı tatlı orada oturuyordu.![]()
Hocam ayaklarını çekiçle kırdı..Kedi ölmüş mü hocam tam izleyemedim vicdanım el vermedi. Forumda olmasak ana bacı girerdim.
Öldü mü bilmiyorum ama videonun sonlarında çekiçle vuruyordu galiba. Ondan önce merdivende tekmeliyordu. O kadar basamak uçtu kedi.Kedi ölmüş mü hocam tam izleyemedim vicdanım el vermedi. Forumda olmasak ana bacı girerdim.
Sorun değil hocam, doğru söylüyorsun. Zamanında bir kız vardı böyle işkenceler ediyordu onun da akıbetinin ne olduğu hakkında fikrim yok. Bol bol paylaşmak gerekiyor gündemde tutmak için, bu ülke böyle maalesef.Kusura bakma hocam hatırlattığım için. Videoda da benzer şeyler var zaten maalesef. Her aklıma geldiğinde kötü hissediyorum, ama bir şeyler yapılması için de büyük çoğunlukta birilerinin unutmaması lazım.
Ya hocam söveceğim ama sövemiyorum. Kediye Allah rahmet eylesin, bu vicdansız da inşallah o kediye ne yaşattıysa onun 100 katını yaşasın.
Ya arkadaşlar bu caniyi CİMER'e şikayet edebilecek bir gönüllü var mı aramızda?Öldü mü bilmiyorum ama videonun sonlarında çekiçle vuruyordu galiba. Ondan önce merdivende tekmeliyordu. O kadar basamak uçtu kedi.