İşte ben onu yapamam buradan Max elimden bu gelir. Normalde Çin işkenceleri var ya o anca kurtarır zavallı hayvana neler yaptı. Hayvan hakları şimdi devreye girsin. Atsınlar içeri.
Hayvan hakları denilen oluşumların çoğu suistimal peşinde. Asıl seslerini çıkarmaları gereken yerde çıkarmıyorlar. Çin işkencesi falan da kesmez bunları. Scaphism falan lazım.

Hayvan hakları denilen oluşumların çoğu suistimal peşinde. Asıl seslerini çıkarmaları gereken yerde çıkarmıyorlar. Çin işkencesi falan da kesmez bunları. Scaphism falan lazım.

Hocam dediğiniz işkence güzel ama benim gönlüm onu birine yapmaya el vermiyor. Çok kötü. Bence bizde balyozla adamı kıralım daha hafif. İçim bir kötü oldu sizin dediğinize bakarken.

Suçsuz masum kediye bunları yapanın aşağılayıcı bir şekilde cezalandırılması lazım. Ağır olabilir ama hak ettiği tam olarak o bence.

Izlemek istemiyorum, bir posta da ben söveyim, kabaca anlatabilecek var mi arkadaşlar?

Hocam video çok kötü çok yani keşke süprizbozana alsaydınız.
Haklısınız, fakat video direk başlamıyor, uyararak başlattığı için gerek duymadım. Moderatörler yine de eklemiş, kusura bakmayın, rahatsızlık için. Amacım gündem olması.

Izlemek istemiyorum, bir posta da ben söveyim, kabaca anlatabilecek var mi arkadaşlar?

Bir kediye tekme ve çekiçle vuruluyor.