Türkiye'de psikopat var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Tanrı şimdi bunun gibi babası anonimlere sövenlere ceza veriyor ha. Buna sövmeyi bırak bu adamı öldürmek sevap bile. Adresi vs. bulunursa direkt olarak kellesini uçurmak gerek.

Abi kedi umarım ölmüştür. Videoyu izlemeye gönlüm el vermedi. Kediler hassas noktam.
Ayaklarını falan kırmış dediniz. Umarım ölmüştür de acısı kesilmiştir.
Şimdi buna bir şey olmaz da.

Artık bu konuların kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Her sayfada kırdı kırdı yazısı görmekten canım sıkıldı. Hepimiz en azından forumdaki üyeler vicdan sahibiyiz bunu anladım ama yani yapılan bu eylemi sürekli dile getirmek hepimizin canını sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor.
Dünyada böyle vahşice yapılan binlerce kötülük var ama tüm bu vahşeti engellemek imkânsız. İstediğin kadar adaletli ol istediğin kadar mükemmel yönetim oldum kötülüğü engelleyemezsin. Bunu sosyal medyada yaymak ile engel olamazsın. O yüzden şimdi gidip mama alıyorum kapımdaki kedileri besleyeceğim. Forum olarak sokakta kedileri besleyip resmini atsak çok daha faydalı iş yapmış oluruz.

Hassas olanlar izlemesin.

Ya ne diyeceğimi bilmiyorum cidden. Böyle insanlar nasıl ulkede gezebiliyorlar anlamadım. Bir kamyon küfürü hak ediyor yüzüne karşı arkadaş. Orada olup yüzüne doğru tam burnuna kıracak şekilde yumruk atacak bir babayiğit olsaydı keşke.

Videoyu izlerken ona her vurduğunda acıyı ben hissettim, sinirden az kalsın ekrana yumruk atacaktım. Yahu şu ülkeye kısasa kısas getirseler. Ne yaptı, çaldı mı kes kolu veya kır. Öldürdü mü, öldür. Zarar mı verdi, ne yaptıysa aynısı yap. O kadar adaletli ve mantıklı bir sistem ki şu herif karşımda olsa çekiçle kollarını kırar o acı çekerken de kahkaha atardım.

Onu elime geçirsem yakalasam ne yaparım demek bir fayda etmez. Onun yerine bir kediyi beslemek çok daha hayırlı olur. Katılmak isteyenler katılır onca vahşet varken bizim konuşmaktan çok bir farkımız olsun. Sizleri davet ediyorum sayın forum üyeleri.
1 2 paket ufak bir mama bile alsak imkan kadar yeter. Evet belki ABD tecavüz edilen kadına faydamız dokunmaz ama yakınımızda olan kötülüğü engelleyebiliriz. Her yerde market var en kötü 5 dk yürüsek yeter. Buradan öfke kin beslemek bunu dile getirmek kolay. Önemli olan icraat.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…