Türkiye'de rap yasaklanmalı mı?

Bir şey öyle veya böyle belirli bir kitlenin istemeyeceği yöne doğru evriliyor diye bunun önünü almak adına yasak getirmek ancak gelişmemişliğe bir adım daha atmak demek olur. Grip olana antibiyotik vermek gibi bir şey bu.

Hiç zannetmiyorum bu nesilin akıllıca seçim yapmasını.

14 yaşındaki çocukların müzik yapması yasaklanmalı evet, geçen YouTube'da bir şeye denk geldim, hayatım da hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Benim gibi gülmek isteyenler için;

14 yaşındaki çocukların müzik yapması yasaklanmalı evet, geçen YouTube'da bir şeye denk geldim, hayatım da hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Benim gibi gülmek isteyenler için;
Hiçbir şey anlamadım sözlerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beynim yuvasından fırladı olum.

Yasaklama değil de, insanlara iyi eğitim verirsen zaten kendiliğinden rap denen müziğimsiyi dinlemez. Rap çağımızın arabeski konumunda. Arabesk de rezil bir müzik.

Onu kapatalım bunu yasaklatalım. Oh ne güzel. Hiçbir şeyin sırf biri sevmiyor, sırf birinin dini inancına uymuyor diye kapatılmaması gerek.

Ya siz hasta mısınız? Yoksa finanse mi ediyor bir grup sizi? Yahu her şeyin yasaklanmasından bir insan nasıl zevk alabilir ya onu yasakla bunu yasakla.
Ölelim siz de kurtulun biz de.

Bir şeyi yasaklarla değiştiremezsiniz. Bu tarihte her zaman ters tepmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…