Bir şey öyle veya böyle belirli bir kitlenin istemeyeceği yöne doğru evriliyor diye bunun önünü almak adına yasak getirmek ancak gelişmemişliğe bir adım daha atmak demek olur. Grip olana antibiyotik vermek gibi bir şey bu.

Yasakla çözüm olmaz aksine gündem olarak daha da teşvik eder yasakçı zihniyetten çok eğitime önem veren bir zihniyet lazım ki dinleyiciler de akılcı seçimler yapsın. Bir gün rap yasaklanır diğer gün rock metal ee hani anayasal düzene saygı ?
Hiç zannetmiyorum bu nesilin akıllıca seçim yapmasını.

Yasaklama değil de, insanlara iyi eğitim verirsen zaten kendiliğinden rap denen müziğimsiyi dinlemez. Rap çağımızın arabeski konumunda. Arabesk de rezil bir müzik.

Türkiye'de rap yapmak/dinlemek yasaklanmali mi?

Beni yanlış anlayan bazi arkadaşlar var. Ben adamakıllı raplere/rapcilere hiçbir şey demiyorum. Ben ortaligi kartistimaya calisan, aptalca "rap" yapanlar yasaklansin diyorum. Rap tamamiyle yasaklansin demiyorum. Aslinda basligi ve soruyu biraz hatali atmisim, ozur dilerim.

Onu kapatalım bunu yasaklatalım. Oh ne güzel. Hiçbir şeyin sırf biri sevmiyor, sırf birinin dini inancına uymuyor diye kapatılmaması gerek.

Türkiye'de rap yapmak/dinlemek yasaklanmali mi?

Beni yanlış anlayan bazi arkadaşlar var. Ben adamakıllı raplere/rapcilere hiçbir şey demiyorum. Ben ortaligi kartistimaya calisan, aptalca "rap" yapanlar yasaklansin diyorum. Rap tamamiyle yasaklansin demiyorum. Aslinda basligi ve soruyu biraz hatali atmisim, ozur dilerim.

Ya siz hasta mısınız? Yoksa finanse mi ediyor bir grup sizi? Yahu her şeyin yasaklanmasından bir insan nasıl zevk alabilir ya onu yasakla bunu yasakla.
Ölelim siz de kurtulun biz de.