Beni asil sasirtan konu, bu soruda tek bir icerik bile olmamasi. Piyasa Alizade'den ibaret degil, Agackakanlara, Saianlara, Sagopalara ayip etmis oluruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Beni asil sasirtan konu, bu soruda tek bir icerik bile olmamasi. Piyasa Alizade'den ibaret degil, Agackakanlara, Saianlara, Sagopalara ayip etmis oluruz.
Yapmak yasaklanmamalı bence ama belli bir seviyede olması lazım. Mesela eğer uyuşturucu, silah veya kadınları aşağılayan sözleri olan rapler yasaklanmalı.
Katılıyorum. Artık nerdeyse düzgün rap yapan yok. Hepsi sadece halkı kötü şeylere özendiren kalterlere benzeyen herifler.Ben bazı yeni nesil Türk rapçilerin sanat değil de arabanın arkasına bağlanmış 2 tenekenin sürtüşme ve çarpışma sesini çıkarttığını düşünüyorum.
Evet, yasaklanmalı. İnternet yasaklanmalı ve "rap" yerine İslam'i şarkı terimi kullanılmalı. Hatta arabalarda da dinlemek yasaklanmalı arabalar da böyle müzikler çalmalı. Lvbel C5 gibi şarkıcılar hapse atılmalı ve şarkıları İslam'i olarak yayınlanmalı.
100 yıllık devlet aklı (!)
Ciddi olursak neden böyle bir şey sordunuz? Alakası ne? Gördüğüm en garip konulardan. Rap neden yasaklansın? Sevmeyebilirsin, bende Türkçe rap sevmem ancak niye yasaklansın hocam?
Böyle saçma bir soruya ciddi ciddi cevap verenler var çok garip gerçekten.