Turkiye'de rap yapmak/dinlemek yasaklanmali mi?

Beni yanlis anlayan bazi arkadaslar var. Ben adam akilli raplere/rapcilere hic bir sey demiyorum. Ben ortaligi kartistimaya calisan, aptalca "rap" yapanlar yasaklansin diyorum. Rap tamamiyle yasaklansin demiyorum. Aslinda basligi ve soruyu biraz hatali atmisim, ozur dilerim.
Evet, kadınlarımızı objeleştiren alkol ve uyuşturucuya tevşikleyen rapler kaldırılmalı yaptırım uygulanmalı, bunlar size basit gelebilir bir rapten ne olabilir diyorsunuz ama ergen çocuklarda özenme isteği olduğu için ilerdeki nesiller için tehlikeli.

Evet, kadınlarımızı objeleştiren alkol ve uyuşturucuya tevşikleyen rapler kaldırılmalı yaptırım uygulanmalı, bunlar size basit gelebilir bir rapten ne olabilir diyorsunuz ama ergen çocuklarda özenme isteği olduğu için ilerdeki nesiller için tehlikeli.
Yasakla çözüm olmaz aksine gündem olarak daha da teşvik eder yasakçı zihniyetten çok eğitime önem veren bir zihniyet lazım ki dinleyiciler de akılcı seçimler yapsın. Bir gün rap yasaklanır diğer gün rock metal ee hani anayasal düzene saygı ?

Yasaklanmamalı sonuçta işini iyi yapanlar var ancak sınırlama gelebilir, bazı kitlelere çok zararı oluyor hele ki dışarıdan gelen kişilere :D

Zevkler ve renkler tartışılmaz, tartışılsa bile yasaklanamaz, sana göre kötü gelen başkasına göre iyi gelir, bana kötü gelen başkalarına iyi gelir, bir müzik türünün sırf bir kişinin zevkine uymuyor diye yasaklanmasını istemek saçmalıktan başka bir şey değil, Lvbel C5 gibi kişiler her ne kadar bir çok kişiye kötü gelse de beğeneni de var, kimse karışamaz, ben bu konudan bunu anladım, arkadaş diyor ki Sagopa Kajmer, Sansar Salvo gibi rapçiler zaten kaliteli olduğu için dokunulmasın ama Lvbel C5, Alizade gibi yeni nesil rapçiler yasaklansın diyor, herkesin zevki ayrı dediğim gibi, seven de var, sevmeyen de.