Hocam o zaman ben de diyorum ki sizin imzanızdan yola çıkarak:Elbette bas sebebi rap degil ama etki edenlerden bir tanesi. Yasakla da tamamiyle cozulemez.
TR'de pop ve rock yasaklansın. Rock insanları isyana sürüklüyor.
Hocam o zaman ben de diyorum ki sizin imzanızdan yola çıkarak:Elbette bas sebebi rap degil ama etki edenlerden bir tanesi. Yasakla da tamamiyle cozulemez.
En başında dinleyen kitle bu tarz şeyleri seviyor zaten, sen dinleme desen dinlemeyeceklerini mi düşünüyorsun? Balığa yüzme demekle aynı şey oluyor söylediğin şey.Dinleyenlerin cogu salaklasiyor hocam. Bu da toplumsal curumeye neden oluyor.
Evet, kadınlarımızı objeleştiren alkol ve uyuşturucuya tevşikleyen rapler kaldırılmalı yaptırım uygulanmalı, bunlar size basit gelebilir bir rapten ne olabilir diyorsunuz ama ergen çocuklarda özenme isteği olduğu için ilerdeki nesiller için tehlikeli.Turkiye'de rap yapmak/dinlemek yasaklanmali mi?
Beni yanlis anlayan bazi arkadaslar var. Ben adam akilli raplere/rapcilere hic bir sey demiyorum. Ben ortaligi kartistimaya calisan, aptalca "rap" yapanlar yasaklansin diyorum. Rap tamamiyle yasaklansin demiyorum. Aslinda basligi ve soruyu biraz hatali atmisim, ozur dilerim.
Yasakla çözüm olmaz aksine gündem olarak daha da teşvik eder yasakçı zihniyetten çok eğitime önem veren bir zihniyet lazım ki dinleyiciler de akılcı seçimler yapsın. Bir gün rap yasaklanır diğer gün rock metal ee hani anayasal düzene saygı ?Evet, kadınlarımızı objeleştiren alkol ve uyuşturucuya tevşikleyen rapler kaldırılmalı yaptırım uygulanmalı, bunlar size basit gelebilir bir rapten ne olabilir diyorsunuz ama ergen çocuklarda özenme isteği olduğu için ilerdeki nesiller için tehlikeli.