Türkiye'de satılan retro el konsolları

Masrafi cok. Kol 800 TL. HDMI 400 desek. HDD bulsak ucuz yollu 750'ye. Asagi yukari 2.000. Yani cihazin fiyati kadar bir de parcalarina masraf yapmak lazim. Ayrica Adana'da satiyor ve kargo yapmiyor. Fat balina kasalarinda hic iyi gecmisleri yok. Her an sari isik vermeye meyilliler. Slim veya Super Slim alinmali. Onlarda 5 bine yakin fiyatlari var eksiksiz olarak.

Hocam GameSir X5s hakkında bilginiz var mı?
Telefonu ve tableti gamepad yapiyor diye biliyorum. Fakat batarya acisindan emulasyon icin optimize edilmiyor cogu Android cihaz. Snapdragon bu konuda tercih edilmesi gereken cipset turu mesela Apple Silicon, Exynos, MTK'ya kiyasla.

Telefonu ve tableti gamepad yapiyor diye biliyorum. Fakat batarya acisindan emulasyon icin optimize edilmiyor cogu Android cihaz. Snapdragon bu konuda tercih edilmesi gereken cipset turu mesela Apple silicon, Exynos, MTK'ya kiyasla.

Ben Nintendo Switch'de handheld modunda kullanmak için düşünüyorum. Telefonda kullanmam bile yüksek ihtimalle, kullansam da nadir.

Telefonu ve tableti gamepad yapiyor diye biliyorum. Fakat batarya acisindan emulasyon icin optimize edilmiyor cogu Android cihaz. Snapdragon bu konuda tercih edilmesi gereken cipset turu mesela Apple silicon, Exynos, MTK'ya kiyasla.

Hocam peki bu tarz veya düz joycon gibi bildiğiniz var mı herhangi bir gamepad 3K civarına. Horı split pad var hemen hemen aynı fiyat ama onda hall effect vs yok. GameSir'de bunların olması bayağı iyi bir şey fiyatına göre. GameSir'de tetik tuşlarında sorun yaşayan insanlar görmüştüm ama kronik değil sanırım memnun olan da çok var. Çıkamadık şu joycon işinin içinden, ülkede o kadar kısıtlı ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…