Harbi, kaçarım diyenler neyin kafasını yaşıyor?
Yani tabii ki bizi savaştırmazlar, savaş artık "al şu silahı koş" değil. Fakat karşı tarafa geçerim diyen var. He suphanallah!

Dostum zaten Suriye vb gibi alalım keleşi çıkalım savaşalım gibi bir durum yok olmaz. Atıp tutanların çoğu silah patlasa korkar zaten😅

Ülkede darbe zamanı marketteki stoklar bitti savaşalım diyenlerin de yarısı yalan.
Tek yaptıkları 10 Kasım'dan kasıma Atatürkçülük...
Cahillik işte takmamayı öğren çok var forumda.

Dostum zaten Suriye vb gibi alalım keleşi çıkalım savaşalım gibi bir durum yok olmaz. Atıp tutanların çoğu silah patlasa korkar zaten😅

Ülkede darbe zamanı marketteki stoklar bitti savaşalım diyenlerin de yarısı yalan.
Gördüğüm en mantıklı yorum.

Ya yok ben de kendim için gider savaşırım demem. Ya da kaçarım da demem. Her şey o gün o zaman belli olur.

Benim dikkatimi çeken şey şu oldu, açık açık kaçarım, bu ülkeyi kim alıyorsa alsın demek nasıl bir kafa?

Yoksa sahte X milliyetçiliği zaten var.

Senin vatanın mı? yoksa trollerin yandaşların ya da Beştepe'nin vatanı mı?
Benim vatanım ulan! Başınızdaki yöneticiye göre mi vatan seçiyorsunuz. Emin ol gittiğin ülkede sana suriler gibi bakacaklar. Sefil ve rezil mülteci hayatında sana kolaylıklar. Ben ölene kadar Türk bayrağı altında savaşırım. Birde karşı cepheye geçerim diyenler olmuş. Manda ve himaye altına girmeye ne kadar heveslisiniz.

Hiç mi vatan severlik duygusu yok sizde?

Sadece kendin kaçsan ne olacak ailen burada, sevdiklerin burada, alıştığın bir yaşamın var. Kendi canını kurtarsan bile geride koskoca bir enkaz bırakıyorsun. Aynı şekilde İsrail'in bu yaptıklarına destek verenler acaba kendi evleri gözleri önünde yıkılsaydı, ailesi işkence görüp öldürülseydi neler hisseserdi bilmiyorum. Galiba hepsi aklını kaybederdi. O masum çocukların şimdi hepsi cennetin en güzel yerlerinde.

İstesekde kaçamayız. Nereye kaçıyoruz. Savaştığımız ülkeye mi? Ya da bin yıllık nefretli olduğumuz ülkelerin yanına mı? Yani savaş çıksa Türkiyeden mülteci kabul edecek kimse yok.