zerotwo

Uzman
Yakın bir zamanda İstanbul'da ki aile evimden uzaklaşıp tek başıma yaşamayı düşünüyorum, şehir merkezine yakın ve insanların olduğu yerler biraz daha hoşuma gidiyor. 1+1 eve taşınma düşüncem var. Önerdiğiniz bir şehir var mı? Tavsiyeniz varsa da almak isterim.

Bu arada direk konumu söylerseniz daha iyi olur, örneğin Eskişehir/Odunpazarı gibi.

Antalya/Konyaaltı düşünülebilir. En son baktığımda 1+1 ev kiraları gayet makuldu. Üniversite taraflarında olduğu için insanların bol olduğu yerdir. Uygun fiyatlı kiralık dairelerin çoğu plaja 40 dakika uzaklıkta.

Antalya/Konyaaltı düşünülebilir. En son baktığımda 1+1 ev kiraları gayet makuldu. Üniversite taraflarında olduğu için insanların bol olduğu yerdir. Uygun fiyatlı kiralık dairelerin çoğu plaja 40 dakika uzaklıkta.
Söylemeyi unutmuşum eşyalı dairelere bakıyorum. Sarı siteden baktım biraz evlere fiyatları birazcık yüksekte olsa gayet güzel yerler.

Ben muğladayım fakat burası pahalı biraz ama çok keyiflidir özellikle yazları muğla/marmaris öneririm barlar sokağından çıkmazsın çok eğlenceli bir yer. 18k fiyata 1+1 bulunur marmariste güzel bir yerdir.

Kesinlikle Adana/Gürselpaşa, Adana’ya geleceksen hürriyet, dağlıoğlu gib yerleri önermem, aklına gelecek her türlü suç işleniyor ama benim semtim Gürselpaşa temiz.