KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.851 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 8 Ağustos 2024 #101 Nefs İlmi dedi: Ya Erdoğan ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Zaten yasaklara destek veren biri değilim. Ama abi konu TikTok'ya. TikTok... Genişletmek için tıkla... Ben sevmiyorum diye yasaklanacak anlamına gelmez.
Nefs İlmi dedi: Ya Erdoğan ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Zaten yasaklara destek veren biri değilim. Ama abi konu TikTok'ya. TikTok... Genişletmek için tıkla... Ben sevmiyorum diye yasaklanacak anlamına gelmez.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 8 Ağustos 2024 #102 Astronotarda dedi: Haklısınız fakat bir tartışma platformunda kötü kelimeler kullanmak kimseyi üste çıkarmaz. Söylemek istediğim şey bu. Genişletmek için tıkla... Çocuk statüsü taşımayan birine isterse hakaret edebilir. Bu onu üste çıkartacak diye bir şey yok. Ancak üste çıkmaya çalıştığı ne malum?
Astronotarda dedi: Haklısınız fakat bir tartışma platformunda kötü kelimeler kullanmak kimseyi üste çıkarmaz. Söylemek istediğim şey bu. Genişletmek için tıkla... Çocuk statüsü taşımayan birine isterse hakaret edebilir. Bu onu üste çıkartacak diye bir şey yok. Ancak üste çıkmaya çalıştığı ne malum?
eneshysh Yetkin Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 339 Makaleler 2 Beğeniler 311 Yer Antalya 9 Ağustos 2024 #103 679 dedi: Var birader sana mı soracağım? Umarım her şey kapanır da sizin gibi sadece forumdan bu böyle şu şöyle diyen insanları kudurturlar. Laiksiniz buna. Ben VPN seven adamım zaten bana koymaz. Siz ağlamaya devam edin . Genişletmek için tıkla... Tipe bak vpnboy seni. Profilindeki yaşı 4 ile böleceğiz herhalde.
679 dedi: Var birader sana mı soracağım? Umarım her şey kapanır da sizin gibi sadece forumdan bu böyle şu şöyle diyen insanları kudurturlar. Laiksiniz buna. Ben VPN seven adamım zaten bana koymaz. Siz ağlamaya devam edin . Genişletmek için tıkla... Tipe bak vpnboy seni. Profilindeki yaşı 4 ile böleceğiz herhalde.