r/kurdistan kısmına girmek yasaklanmış burada. Umarım diğer Subredditlere ve hatta Reddit'in kendisine karışmazlar. Benim 400 küsür Streak'im var orada.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Fazla temiz bir yer değil. Yasaklanabilir.
NSFW subları diyorsanız o her yerde var ki. Bir de hesabını NSFW yapman lazım girebilmek için.
İtachi Uchiha
Yetkin
Az önce dediğini kontrol ettim. Siteye girmeden sadece basit bir onaylamayla içerikler gözüküyor.NSFW subları diyorsanız o her yerde var ki. Bir de hesabını NSFW yapman lazım girebilmek için.
Instagram'da bile var ki hocam. Emzirme videosu adı altında atılıyor. Algoritma bunu eğitimsel bir video sanıyor. Ama kadının memeleri gözüküyor tabii. O zaman her yer yasaklansın.Az önce dediğini kontrol ettim. Siteye girmeden sadece basit bir onaylamayla içerikler gözüküyor.
İtachi Uchiha
Yetkin
Bende Reddit kullanıyorum, kapatılmasını istemiyorum ama açık bir şekilde paylaşımlar yapılıyor. Sırf bu paylaşımlar bile kapatılması için yeterli.Instagram'da bile var ki hocam. Emzirme videosu adı altında atılıyor. Algoritma bunu eğitimsel bir video sanıyor. Ama kadının memeleri gözüküyor tabii. O zaman her yer yasaklansın.
Bu mantığa göre düşünmek yasaklanmalı. Çünkü çıplak kadın hayal edebilirsiniz.
Winner
Üstün
Yasaklanma ihtimali var. Adamlar Discord'u 1 yıldır açmıyor.r/kurdistan kısmına girmek yasaklanmış burada. Umarım diğer Subredditlere ve hatta Reddit'in kendisine karışmazlar. Benim 400 küsür Streak'im var orada.
Umarım olmaz ya. Tek eğlencem orası zaten. Ben oradan komikli şeylere bakıyorum, insanlarla sohbet ediyorum. Benim ne suçum var? Kurunun yanında yaşta gidiyor. 400 küsürlük Streak'de gitsin istemem.Yasaklanma ihtimali var. Adamlar Discord'u 1 yıldır açmıyor.