Detaylar
Kim cevapladı?Mert166
Çalışkan
Daha önce Belçika'da yaşayan arkadaşıma hediye göndermeye çalıştım Steam izin vermedi. Büyük ihtimalle izin vermez.
Ama Türkiye de hesabıma yüklemiş olacağım.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Aynen böyle yurtdışından, Türkiye'de yaşayanlar için sunulan fırsatları kullanın ki her şeyi alsınlar elimizden. Sırf bu yaptığın yüzünden TL Steam'den kaldırıldı. Devam edin böyle yapmaya.
Mert166
Çalışkan
Aynen böyle yurt dışından, Türkiye'de yaşayanlar için sunulan fırsatları kullanın ki her şeyi alsınlar elimizden. Sırf bu yaptığın yüzünden TL Steam'den kaldırıldı. Devam edin böyle yapmaya.
Anlamadım hocam yani aynı şey olmayacak mı sadece tatildeyim ve para yükleyip Belçika da kullanacağım bilgisayarım orada olduğu için. Yani orada daha pahalı oyunlar.
Hesabinizi Belcika bolgesi uzerinden actiysaniz ve oyun fiyatlarini Belcika fiyatlarina gore goruyorsaniz bence bir sorun olmaz.
Fiyat farkini steam.db'den kontrol edin.
Mert166
Çalışkan
Hesabinizi Belçika bolgesi uzerinden actiysaniz ve oyun fiyatlarini Belçika fiyatlarina gore goruyorsaniz bence bir sorun olmaz.
Hesabi Türkiye'de açtım ya yani olmaz mı?
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam kısa süreliğine gidip geliyorsan bir şey olmaz aynı şekilde kullanırsın. Eğer yurt dışında yaşıyorsan yaşadığın ülkenin para birimini kullan.Anlamadım hocam yani aynı şey olmayacak mı sadece tatildeyim ve para yükleyip Belçika da kullanacağım bilgisayarım orada olduğu için. Yani orada daha pahalı oyunlar.
Mert166
Çalışkan
Hocam kısa süreliğine gidip geliyorsan bir şey olmaz aynı şekilde kullanırsın. Eğer yurt dışında yaşıyorsan yaşadığın ülkenin para birimini kullan.
Yok hocam yani yarın geri döneceğim burada hazır param varken yaptırayim Belçika'ya gittiğimde IP otomatik değişip para kalıp kullanmaz miyim?
Kullanırsın ama Steam bu sistemi suistimal ettiğini anlarsa sorun yaşama ihtimalin var.