Mert166

Çalışkan
Selam arkadaşlar. Ben yurt dışında yaşıyorum. Tatildeydim, buradan para yüklesem hesaba Belçika da kullanabilir miyim? Veya buradan hesaba para ekleyip bir oyun alsam diğer paralari da kullanabilir miyim?

Daha önce Belçika'da yaşayan arkadaşıma hediye göndermeye çalıştım steam izin vermedi. Büyük ihtimalle izin vermez.

Aynen böyle yurtdışından, Türkiye'de yaşayanlar için sunulan fırsatları kullanın ki her şeyi alsınlar elimizden. Sırf bu yaptığın yüzünden TL Steam'den kaldırıldı. Devam edin böyle yapmaya.

Aynen böyle yurt dışından, Türkiye'de yaşayanlar için sunulan fırsatları kullanın ki her şeyi alsınlar elimizden. Sırf bu yaptığın yüzünden TL Steam'den kaldırıldı. Devam edin böyle yapmaya.

Anlamadım hocam yani aynı şey olmayacak mı sadece tatildeyim ve para yükleyip Belçika da kullanacağım bilgisayarım orada olduğu için. Yani orada daha pahalı oyunlar.

Anlamadım hocam yani aynı şey olmayacak mı sadece tatildeyim ve para yükleyip Belçika da kullanacağım bilgisayarım orada olduğu için. Yani orada daha pahalı oyunlar.
Hocam kısa süreliğine gidip geliyorsan bir şey olmaz aynı şekilde kullanırsın. Eğer yurt dışında yaşıyorsan yaşadığın ülkenin para birimini kullan.

Hocam kısa süreliğine gidip geliyorsan bir şey olmaz aynı şekilde kullanırsın. Eğer yurt dışında yaşıyorsan yaşadığın ülkenin para birimini kullan.

Yok hocam yani yarın geri döneceğim burada hazır param varken yaptırayim Belçika'ya gittiğimde IP otomatik değişip para kalıp kullanmaz miyim?