Eskiden ben hatırlıyorum 5-6 yaşında böyle esnaflar olurdu adamlar pazarlık yaparken ailemle ya da konuşurken saygılı, kibar, tam dost canlısı olurlardı. Bir de eldiven kullanırlardı tabii.

1785673500344.webp

:hehehe:.

@RamKokusuSeven sosyal medyanın gücünü görüyorsun değil mi? Bu adam yıllardır belki eldivensiz, pis paralara dokunup halka lahmacun satıyor. İçine ne koyduğu ne sattığıda belli değil. Denetim var mı o da belli değil. İki tepki geldi diye aldılar aşağı. İlginç. :hehehe:

Yok hacı açlık maçlık boş ver şimdi, bizim birinci gündemimiz teröristlerle barışmak, bundan daha önemli mesele olamaz.

Demokrasi treni kalkıyor! ÇUF ÇUF ÇUF!

Halkta genel bir eğitimsizlik, ahlaksızlık, cahillik var. Ülkenin başına Atatürk'te gelse bunların düzelmesi 100 yılı alır.
Ne yaparsan yap, düzelmiyor. Haini de çok, yapacak bir şey yok. Tarih hep tekerrür etmiş ama artık kota doldu; öyle eskisi gibi birisi çıkıp da kurtaramaz.

Sorun da bu Türk milleti kurtarılmayı bekliyor. Üzgünüm, o kurtarıcı hiçbir zaman gelmeyecek.
Ve tarihte o kadar çok tekrarı olmuş ki bu kurtarılma Göktürkler'e kadar uzanıyor, Çin asimile etmiş de başkaldırmışlar falan filan. Artık öyle bir şey yok, olamaz da; günümüz teknolojisi izin vermez, direkt yok olursun. O yüzden yapılan her kötü şey, karşı devrim 50-100 yıllık geri alınamaz şeyler çıkarıyor.

Ve tarihte o kadar çok tekrarı olmuş ki bu kurtarılma Göktürkler'e kadar uzanıyor, Çin asimile etmiş de başkaldırmışlar falan filan. Artık öyle bir şey yok, olamaz da; günümüz teknolojisi izin vermez, direkt yok olursun. O yüzden yapılan her kötü şey, karşı devrim 50-100 yıllık geri alınamaz şeyler çıkarıyor.