Öyle bir teknolojinin fiyatının 1k altı olmasını beklemek saçma olur zaten. Elon, bu pazara girerse de bizim telekom firmalarının rekabet etmek dışında bir şansı kalmaz. Çökme vs. hiç sanmıyorum. NetGSM'mi sanıyorsunuz, uzaya roket fırlatıyor geri indiriyor bu firma.

Dağda bayırda evde alamadığım hızın 10 katını alayım da 10 kat faturaya razıyım. Fiberin buraya gelmesi 20 yılı bulacak bu hızla. Starlink gelsin bari de 21. yyda olduğumuzu hissedelim.

Köyde 10 MBPS ADSL ile can çekişiyorum eğer gelirse parası ne olursa olsun vermeye razıyım. O telekomun sabit telefonlar için 90'larda çektiği direkleri gördükçe kusasım geliyor. Hala onunla internte bağlanıp 500TL para verdiğimi düşündükçe başıma ağrılar giriyor.

Köyde 10 Mbps ADSL ile can çekişiyorum eğer gelirse parası ne olursa olsun vermeye razıyım. O Telekom'un sabit telefonlar için 90'larda çektiği direkleri gördükçe kusasım geliyor. Hala onunla internte bağlanıp 500TL para verdiğimi düşündükçe başıma ağrılar giriyor.

Hocam yat kalk 10 Mbps'ye dua et ben 4Mbps ile acı çekiyorum oyunlarda pingim düzgün Spotify müzik değişince pingim 1K civarına fırlıyor.

Devletin cebine bizim operatörlerden daha fazla para sıkıştıracaklarsa buyursunlar. Hiç sanmam.

Bizimkiler Starlink'in gelmesine önlem alınsın diye de tıkıştırmıştır çoktan bir şeyler. Sadece teklif yaparak devletimize para kazandırdığı için Elon'a teşekkürler. 👏🏻 Lakin bizimkileri paniğe sürükleyip mesai dışı toplantılarla rahatsız ettiği insanların hakkını nasıl öder bilmiyorum.