Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar lakin yurt dışında da fiyatı pahalı galiba. Ben ucuz bir şey sanıyordum. Ön yargıyla yaklaştım lakin Türkiye'de daha fazla olur tabii.Yine bize haram. Bağ evinde Starlink ile internete girmek bizim neyimize.
Canepe
Uzman
Öyle bir teknolojinin fiyatının 1k altı olmasını beklemek saçma olur zaten. Elon, bu pazara girerse de bizim telekom firmalarının rekabet etmek dışında bir şansı kalmaz. Çökme vs. hiç sanmıyorum. NetGSM'mi sanıyorsunuz, uzaya roket fırlatıyor geri indiriyor bu firma.
francisco77
Uzman
Dağda bayırda evde alamadığım hızın 10 katını alayım da 10 kat faturaya razıyım. Fiberin buraya gelmesi 20 yılı bulacak bu hızla. Starlink gelsin bari de 21. yyda olduğumuzu hissedelim.
Gelmez Türkiye'ye. Yok şube aç falan derler.
Fiber internetin olduğu yerde uydu interneti kullanmam. Hele bir ABD'li şirkete asla güvenmem. Köy veya dağ evinde olsam evet en ideal internet olur. Şehirde yaşayanlar için mantıklı değil.
Arocyn
Çalışkan
Köyde 10 MBPS ADSL ile can çekişiyorum eğer gelirse parası ne olursa olsun vermeye razıyım. O telekomun sabit telefonlar için 90'larda çektiği direkleri gördükçe kusasım geliyor. Hala onunla internte bağlanıp 500TL para verdiğimi düşündükçe başıma ağrılar giriyor.
Borek
Uzman
Köyde 10 Mbps ADSL ile can çekişiyorum eğer gelirse parası ne olursa olsun vermeye razıyım. O Telekom'un sabit telefonlar için 90'larda çektiği direkleri gördükçe kusasım geliyor. Hala onunla internte bağlanıp 500TL para verdiğimi düşündükçe başıma ağrılar giriyor.
Hocam yat kalk 10 Mbps'ye dua et ben 4Mbps ile acı çekiyorum oyunlarda pingim düzgün Spotify müzik değişince pingim 1K civarına fırlıyor.
Gece
Üstün
Devletin cebine bizim operatörlerden daha fazla para sıkıştıracaklarsa buyursunlar. Hiç sanmam.
Bizimkiler Starlink'in gelmesine önlem alınsın diye de tıkıştırmıştır çoktan bir şeyler. Sadece teklif yaparak devletimize para kazandırdığı için Elon'a teşekkürler.
Lakin bizimkileri paniğe sürükleyip mesai dışı toplantılarla rahatsız ettiği insanların hakkını nasıl öder bilmiyorum.
Bizimkiler Starlink'in gelmesine önlem alınsın diye de tıkıştırmıştır çoktan bir şeyler. Sadece teklif yaparak devletimize para kazandırdığı için Elon'a teşekkürler.