Türkiye'deki derin yoksulluk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 791
Hocam, nasıl umutsuz olmayalım? Bunlar hadi gitti diyelim, PYD kardeş partidir diyen özel mi gelecek, çok mu iyi olacak?
Ben Özgür Özel kurtarıcıdır demiyorum ama nefes alacak bir alan açılacaktır.

Günü kurtarırsınız memur olduğunuzda. Hem ABD çok iyi bir ülke değil. Çok üst düzey birisi olmanız gerekiyor, yoksa orada kalkınmak imkansız; vahşi kapitalizm var.

Ben özgür özel kurtarıcıdır demiyorum ama nefes alacak bir alan açılacaktır.

Onlar da anayasayı değiştirecek bir sürü düzenlemeler yapacaklar nasıl nefes alma oluyor. Aynı şeyin laciverti. Başka da oy alacak muhalefet yok.

Yanlis dusunuyorsun. Sen özel sektorde ev gecindirmeyi bir dene bakalim.

Haklısın ama bu işin sorumlusu olan ülkelere irtica etmek zaten bunu baştan kabullenmektir.

Yanlış dusunuyorsun. Sen özel sektorde ev gecindirmeyi bir dene bakalim.

Denedim asgari ücretle de çalıştım. Fark etmiyor ki o kadar büyük enflasyon var ki hiçbir şey değişmiyor.

Haklısın ama bu işin sorumlusu olan ülkelere irtica etmek zaten bunu baştan kabullenmektir.

İşin sorumlusu dediğiniz ben ABD'yi zaten sevmiyorum ki İspanya Malta veya daha farklı ülkeler düşünüyorum.

İşin sorumlusu dediğiniz ben ABD'yi zaten sevmiyorum ki İspanya Malta veya daha farklı ülkeler düşünüyorum.
Dünyada parmakla sayılacak kadar az bir ülke dışında hepsi ABD çıkarları için çalışır.

Dediklerine inanmiyorum. En iyi özel sektor 9 saat seni birakmiyor. Memurlukte sabah 8 aksam 17.00 max. Sonrasi senin. Ozek sektorde sigara icmen batiyor. Dinlenmen batiyor. Memurlukta iisni yap kimse kimseye karismiyor. He tabii ki is yerinde illaki yanlis donen olaylar olur biter ama o da kismet artik yapacak bir sey yok.

Dünyada parmakla sayılacak kadar az bir ülke dışında hepsi ABD çıkarları için çalışır.

Korktukları için ve çıkarları oldukları için yoksa Avrupa ayrı güç rekabet var.

Ne uzarsın ne kısalırsın bütün ömrün geçer emekli olunca da eve hapsolursun dümdüz hayatın olur. Tek başarı kendini kurtarmış olman. Ki bu ülke nereye gidiyor ne zamana kadar sürdürülür orası da meçhul.

Senin mantigin benim 17 yasindaki halime benziyor. Bu hayat oyle degil maalesef.

Korktukları için ve çıkarları oldukları için yoksa Avrupa ayrı güç rekabet var.
Avrupa ülkerinde de durum farklı değil. Sermaye diktatörlüğünün olduğu her yerde durum aynı. Avrupa ülkerinde halk sermayeden haklarını koparıp alıyor. Bizim insanımız kendi hakkı olana avuç açıyor, fark bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…