Türkiye'deki derin yoksulluk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 791

Çalışana hakkını veriyorlar beni sadece bu kısım ilgilendiriyor.

Haftanin 6 günü sabah 7 aksam 21.00 calismak iyi diyorsun yani hem de Max 40-45 bin liraya?

Açlık sınırı kaç bin TL hocam? Size cazip gelebilir japonlara bakın emekli olunca dünyayı geziyorlar. Siz emekli olduğunuzda gezebilecek misiniz? Onu bırakın bir yere gidip tatil yapabilecek misiniz?

Hayal aleminde yaşıyorsun.

Hayal olan kısmı neresi kaç dil biliyorsunuz gidip yaşadınız mı veya remote çalıştınız mı? Ben bu şekilde birçok insan gördüm. Çok da iyi yaşıyorlar.

Bir şeyleri başaramayınca hemen bir şey atma bizim insanımızda var.

Bak ben istatistiksel ve yasadigim hayat tecrubesine gore konusuyorum. Baska soz etmek istemiyoruk bu konuda. Iyi sosyaller sana kardesim.

Bak ben istatistiksel ve yasadigim hayat tecrubesine gore konusuyorum. Baska soz etmek istemiyoruk bu konuda. Iyi sosyaller sana kardesim.

Bende aynı şekilde konuşuyorum gerçekleri söylüyorum dünyaya çevreye bakın diyorum karşılaştırmasını yapın. Size de iyi sosyaller kardeşim.

Sen hayaller dunyasinda yasiyorsun. Uzun uzun anlatamam yoruldum. Bir dahaki sefere.

Ben hayallerle yaşamıyorum beklentim de yok sadece doğruları söylüyorum. 44 45 bin TL komik rakam dünya geneline bakın dolara çevirin veya emekli olunca aldığınız ikramiyeyi çevirin dünya geneline göre hesaplayın nereye denk geliyor. Ha yaşarsın kendini kurtarmış olursun o başka bir şey benim dediğim şey sadece günü kurtarırsın yani memur olsaydım da bunu derdim. Ben her zaman gerçeğin yanındayım bir şeyleri çarptırmam direk söylerim. Çoğu araba alıyor BMW Audi gibi bir, iki model arabasını yükseltiyor onunla övünüyor düşünceniz böyleyse ben size zaten bir şey anlatamam.

Özel sektor veriyor iste o da meslek isteyen ozel sektor. Memurluk dedigin sey devletin calisanini eflansoyna karsi ezdirmemesi demek. Aldiklari masd min 85.000 lira. Haftanin 5 gunu calsma. Sabsh 8 aksam 5. 5 yil sonra yeşil pasaport hakkin doguyor. Bu kadar veriyle biraz dusun bir seyi oyle bodoslama savunma. Dur bir kendine gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…