Utku92 23
Üstün
- Makaleler
- 1
Senin mantigin benim 17 yasindaki halime benziyor. Bu hayat oyle degil maalesef.![]()
Bunlar gerçekler maalesef ve gerçekler acıdır.
Senin mantigin benim 17 yasindaki halime benziyor. Bu hayat oyle degil maalesef.![]()
Haftanin 6 günü sabah 7 aksam 21.00 calismak iyi diyorsun yani hemde max 40-45 bin liraya?
Avrupa ülkerinde de durum farklı değil. Sermaye diktatörlüğünün olduğu her yerde durum aynı. Avrupa ülkerinde halk sermayeden haklarını koparıp alıyor. Bizim insanımız kendi hakkı olana avuç açıyor, fark bu.
Hayal aleminde yaşıyorsun.Çalışana hakkını veriyorlar beni sadece bu kısım ilgilendiriyor.
Haftanin 6 günü sabah 7 aksam 21.00 calismak iyi diyorsun yani hem de Max 40-45 bin liraya?
Bak ben istatistiksel ve yasadigim hayat tecrubesine gore konusuyorum. Baska soz etmek istemiyoruk bu konuda. Iyi sosyaller sana kardesim.Açlık sınırı kaç bin TL hocam? Size cazip gelebilir japonlara bakın emekli olunca dünyayı geziyorlar. Siz emekli olduğunuzda gezebilecek misiniz? Onu bırakın bir yere gidip tatil yapabilecek misiniz?
Hayal olan kısmı neresi kaç dil biliyorsunuz gidip yaşadınız mı veya remote çalıştınız mı? Ben bu şekilde birçok insan gördüm. Çok da iyi yaşıyorlar.
Bak ben istatistiksel ve yasadigim hayat tecrubesine gore konusuyorum. Baska soz etmek istemiyoruk bu konuda. Iyi sosyaller sana kardesim.
Sen hayaller dunyasinda yasiyorsun. Uzun uzun anlatamam yoruldum. Bir dahaki sefere.Bende aynı şekilde konuşuyorum gerçekleri söylüyorum dünyaya çevreye bakın diyorum karşılaştırmasını yapın. Size de iyi sosyaller kardeşim.
Sen hayaller dunyasinda yasiyorsun. Uzun uzun anlatamam yoruldum. Bir dahaki sefere.
Özel sektor veriyor iste o da meslek isteyen ozel sektor. Memurluk dedigin sey devletin calisanini eflansoyna karsi ezdirmemesi demek. Aldiklari masd min 85.000 lira. Haftanin 5 gunu calsma. Sabsh 8 aksam 5. 5 yil sonra yeşil pasaport hakkin doguyor. Bu kadar veriyle biraz dusun bir seyi oyle bodoslama savunma. Dur bir kendine gel.Ben hayallerle yaşamıyorum beklentim de yok sadece doğruları söylüyorum. 44 45 bin TL komik rakam dünya geneline bakın dolara çevirin veya emekli olunca aldığınız ikramiyeyi çevirin dünya geneline göre hesaplayın nereye denk geliyor. Ha yaşarsın kendini kurtarmış olursun o başka bir şey benim dediğim şey sadece günü kurtarırsın yani memur olsaydım da bunu derdim. Ben her zaman gerçeğin yanındayım bir şeyleri çarptırmam direk söylerim. Çoğu araba alıyor BMW Audi gibi bir, iki model arabasını yükseltiyor onunla övünüyor düşünceniz böyleyse ben size zaten bir şey anlatamam.