3D modelleme yapıyorum. Şimdi de oyun sektörüne girmeyi düşünüyorum. 2 üniversite bitirdim.

İsteseydim üniversitede kalabilirdim akademisyen olabilirdim hatta memur da olabilirdim ama istemedim.
Meslektaş sayiliriz. Ileride eger bir seyler yaparsam gönüllü insanlara ihtiyacim olacak beklerim. xD

Bilgisayar teknisyeni ve web developerim. Ama her şey yapabilirim aklima gelen. Uygulamalar olsun vs. hayat sartlari geri bazi olaylardan dolayi son 5 yıldır yuzum gülmedi.

Bende 3 yıl oldu kendi kendime Blender öğrendim bayağı da geliştirdim. 4. yıla girmek üzereyim. Bir şirkette çalıştım adamlarla anlaştık sadece çizim yapacaktım fazlasını istediler. Şirket de öyle basit yer değil sağlam şirketti ama ilk kez farklı sektöre atılmak istemişlerdi 3D VR gözlüğe oyun gibi proje tasarı mıydı? Tabii o zamanlar oyun motoru bilmiyordum üstelik yeni yeni çizim yapıyordum öğrenme aşamasını bile yeni geçmiştim. Ona rağmen çok güzel çizdim adamlar da beğendiler üniversiteydi. Sonra ama bütün işi bana yıktılar oyun motoru olacak sen yapacaksın gibi webcileri de vardı siteye atamadılar falan. Sonra simlab VR buldum ondan yaptım ayarladım çalıştı da ama beğenmediler en sonunda aradılar biz istemiyoruz da Unity de yap bende uzunca yazı yazdım çıktım. Az para da veriyorlardı zaten. Sonrasında da Unreal Engine geçtim onu da C++ ile öğreniyorum. Bu da bitince şirket kurmayı düşünüyorum.

Bilgisayar teknisyeni ve web developerim. Ama her sey yapabilirim aklima gelen. Uygulamalar olsun vs. Hayat sartlari geri bazi olaylardan dolayi son 5 yildir yuzum gülmedi.
Siz böyle hayat şartları diyip aile diyip arkasına sığınırsanız, böyle ümitsiz yaşam sürmeye devam ederseniz, şu an neyseniz ileride de böyle olacaksınız.
Ve ben Utku arkadaşıma katılıyorum. Devlet işi neyse, özel de o; özelde çalışan "keşke devlette çalışsam" diyor, devlette çalışan "keşke kendi işim olsa" diyor; her türlü aynı yola çıkıyor.

Siz böyle hayat şartları deyip aile deyip arkasına sığınırsanız, böyle ümitsiz yaşam sürmeye devam ederseniz, şu an neyseniz ileride de böyle olacaksınız.
Ve ben utku arkadaşıma katılıyorum. Devlet işi neyse, özel de o; özelde çalışan "keşke devlette çalışsam" diyor, devlette çalışan "keşke kendi işim olsa" diyor; her türlü aynı yola çıkıyor.

Benim demek istediğim özeli devleti değil aylık 170 ile 200 bin TL girmesi lazım en azından yoksa iyi yaşıyorum diyemezsin çünkü koşullar böyle. Anlatmak istediğim buydu.