Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@dewberry dediğim şeyin siyasi bir kısmı varsa boş verebilirsiniz. Fakat köpek kısmı siyasi değil. Parasını kim verecek? O kadar köpeğe sizin dediğiniz gibi barınaklar yapmak bu ekonomide mantıklı bir şey değil.

@dewberry dediğim şeyin siyasi bir kısmı varsa boş verebilirsiniz. Fakat köpek kısmı siyasi değil. Parasını kim verecek? O kadar köpeğe sizin dediğiniz gibi barınaklar yapmak bu ekonomide mantıklı bir şey değil.
Siyasetten kasitim ekonomiyide icine aliyor. Ben yapilacagini dusunmuyorum zaten. Sadece oneri olarak soylemek istedim.

Barınak yapmak imkansızdır, çünkü masrafları milyonlarca liraya ulaşmaktadır. Bu nedenle, hayvanları beslemek zorunda değiliz. Önceliğimiz insan olmalı ve uyutmak şarttır. Ancak o zaman yeterince azaltıp o zaman barınak yapabiliriz. Uyutma zor gibi görünüyor. 2000'li yıllarda erkenden uyutma sistemi olmalıydı. O zaman sosyal medya yoktu ve kimse haberdar olmazdı. Şimdi bakınca çok zor gibi görünüyor. Hayvanputseverler rahat bırakmıyorlar.

Hani kisirlastiriliyorlardi bunlar? :) Yine birileri parayi vurmus anlasilan. Neyse asil konuya gelelim. Kopekler suru halinde tehlikelidir. Gozunuzun yasina bakmaz tek yakaladiklari zaman size saldirirlar ne olursa olsun onlar icgudusel hareket eden hayvanlar. Kisacasi insan guvenligi icin uyutulmalilar veya barinaklara hapsedilmeliler. (Öldürulmeliler demedim cunku uyutulmalidir dedigimde ileri zekali insanlar gercekten uyutuldugunu dusunuyor.)

• Beğenmedim
İfadeler: 178
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.