Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Coruscant
Gereksinimler:

1.GTX 10 serisine veya daha yeni bir seriye ait bir NVIDIA ekran kartı.
2.herhangi bir VPN (ben ücretsiz olduğu için Touch VPN kullandım)
3.herhangi bir kart (içi boş sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim)
4.daha önce hiç Game Pass sahibi olmamış bir Microsoft hesabı.

İlk olarak NVIDIA App veya GeForce Experience programını bilgisayarınıza indirin. Ardından VPN'yi aktif edin. NVIDIA App veya GeForce Experience uygulamasından "redeem" veya "kod kullan" kısmını bulup girin. Burada PC Game Pass teklifinin üstüne tıklayın. Aşağı kaydırdığınızda "oyun kodu: Xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx" şeklinde kodunuzu bulacaksınız. Ardından buradaki linke gidin ve daha önce hiç Game Pass sahibi olmamış hesabınız varsa girin, yoksa yeni Microsoft hesabı açın. Buradan soldaki "your information" veya "bilgileriniz" yazan kısma girin. Ülke veya bölge kısmını "Kıbrıs" olarak değiştirin. Ardından buraya girip nvidia uygulamasından aldığınız kodu yazın. Ödeme yöntemi ekle kısmına girin. Adres olarak internetten bulabileceğiniz herhangi bir Kıbrıs adresi kullanabilirsiniz. Ardından Game Pass'inizi aktif edin. Son olarak ise cihazınızdaki (varsa) Xbox ve Microsoft Store uygulamalarından Xbox Game Pass'i aktif ettiğiniz hesaba giriş yapın. İyi oyunlar!

Hocam ben denedima ama Amerika olan versiyonla denedim kartı kabul etmiyordu şimdi bir de Kıbrıs olanını deneyeceğim.

Kampanya ne zamana kadar geçerli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.