Makaleler
1
Bu bilgisayar teknolojisine sahip 15 ülke var ve diğerleri şu şekilde:
  • Çin
  • ABD
  • Hindistan
  • Japonya
  • Rusya
  • Almanya
  • Fransa
  • Hollanda
  • Kanada
  • Birleşik krallık.
  • Avustralya
  • Güney Kore.
  • İsrail
  • Singapur
Güzel bir gelişme diyebiliriz.

1000002132.webp

Olm şu şekilde beyinlere, imkanlara sahibiz. Tebrik ederim gerçekten.
Konuyu direkt politize etmek istemem, gıcık da alırım bundan, ama abi buna (kuantum bilgisayar yaptık la) karşılık neden bu şekilde ekonomik ve hukuk anlamında 3.dünya ülkesi gibiyiz? İstemsizce düşünüyor insan.

Olm şu şekilde beyinlere, imkanlara sahibiz. Tebrik ederim gerçekten.
Konuyu direkt politize etmek istemem, gıcık da alırım bundan ama abi buna (kuantum bilgisayar yaptık la) karşılık neden bu şekilde ekonomik ve hukuk anlamında 3.dünya ülkesi gibiyiz? İstemsizce düşünüyor insan.

Sabır, sadece sabır. ‘o gelecek, her şey düzelecek' demiyorum ama bu hükümet gittikten sonra Türkiye'nin yeniden parlayacağı bir dönem başlayacak. Sadece sabredin; bu, son seçim oldu artık.

Sabır, sadece sabır. ‘o gelecek, her şey düzelecek' demiyorum ama bu hükümet gittikten sonra Türkiye'nin yeniden parlayacağı bir dönem başlayacak. Sadece sabredin; bu, son seçim oldu artık.
O değil de yorumlarda millet 1000 kubit bizimki niye 3 5 kubit yazanlar var. Geç kaldık diyenler var. Ayy ayy! İmdat! XD

Burası bir Orta Doğu ülkesi yine değişimler olabilir, özellikle Hukuk devleti olursak ama yine %50 oranında Türkiye yine Türkiye olacak. Gelişmemiş insanları Türkiye'den sürmedikten sonra aynısı olacak ki öyle bir şey de yapamazsın. Artık işin ucu kaçtı, bu son seçim değil önceki son seçimdi. Hükümet propagandalarına gelip gerçek hayatta yeri olmayan 3. partilere oy verenler düşünsün.

neden bu şekilde ekonomik ve hukuk anlamında 3.dünya ülkesi gibiyiz? İstemsizce düşünüyor insan.
Bu yazdığım da bunun cevabı aslında burası artık Orta Doğu ülkesi. Parlayan insanları taşlayan insanlarla aynı sokakta aynı yolda yürüyoruz. Gibi de değil, biz 3'ü bırak 20. sınıf bir ülkeyiz.

Bu yazdığım da bunun cevabı aslında burası artık orta doğu ülkesi. Parlayan insanları taşlayan insanlarla aynı sokakta aynı yolda yürüyoruz. Gibi de değil, biz 3'ü bırak 20. sınıf bir ülkeyiz.

Türk halkı, her şeye rağmen Orta Doğu halklarıyla kıyaslanamayacak derecede farklı. Abartmayın. Tekstilciyim ve Orta Doğu'da birkaç ülkeye gittim; halklarını ve yaşam tarzlarını yakından gördüm. Onların gözünde bizim buranın insanı ve düzeni adeta bir cennet gibi.

Gördüklerim:
  • Irak
  • Cezayir
  • Lübnan(savaş öncesi)

Türk halkı, her şeye rağmen Orta Doğu halklarıyla kıyaslanamayacak derecede farklı. Abartmayın. Tekstilciyim ve Orta Doğu'da birkaç ülkeye gittim; halklarını ve yaşam tarzlarını yakından gördüm. Onların gözünde bizim buranın insanı ve düzeni adeta bir cennet gibi.

Gördüklerim:
  • Irak
  • Cezayir
  • Lübnan(savaş öncesi)
Bizde cahil %70 olsun onlarda %90 ne fark eder. Biz 20. sınıf olalım onlar 30 yine ne fark eder. Demokrasinin ölü olduğu ülkeler bile senin önünde; Irak, Cezayir senden kötü olsa ne yazar ? Bahsettiğin ülkeleri gezdiğin kadar tarihini de araştırsan anlarsın ne dediğimi onlar da bizim gibi bu cehaletle yıllardır uğraşıyordu. Hepsi zamanla oldu Türkiye'ye olan da bu. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama küçüklüğümde bu ülke böyle değildi Ahmet Necdet ve Abdullah Gül vardı yine böyle değildi. Onların ilkeleri bana ne kadar ters olsa da bu Orta Doğu kafası yoktu onlarda. Şu an senin ülken hak ve özgürlükler skalasında kaçıncı onlara bak ? O bahsettiğin ülkeler dışında diğer Orta Doğu ülkelerine de bak hangisi refah olarak senin önünde hem de bu kadar şeye rağmen.

Son düzenleme:
Sorun şu ki gitmiyorlar ve gönderebileceğimizi de zannetmiyorum halkın yarısından çoğu şu an ki kafa yapısına sahipken. Olay sadece halk ile de bitmiyor. Seçimlerin bile adil olduğunu zannetmiyorum.