ornitorenk

Uzman
50 tane ülke say deseniz sayamam. Nasıl becerdiniz 61. sırada olmayı. Spor bakanlıklarına falan dünyanın bütçesi ayrılıyor kaşar ekmekle beslenen Kenya etiopya gibi ülkeler sana fark atmış. Hatta şu an baktım 64. sıradaymışız. Hiç göndermeyin daha iyi. Hatta komple kapatın buna ayıracağınız masrafla dolar satın alın daha fazla yararı olur ülkeye. Utanç tablosu resmen.

Ülkedeki futbolun tek spor olması anlayışı değişmediği sürece hiçbir alanda başarı beklemiyorum. Gürcistan bile 24. Olmuş güreş boks judoda altın gümüş madalyalar almışlar. Hayır bir de anlamadığım buraya verilen para tam olarak ne gibi bir amaç için kullanılıyor. ya da sorulması gereken 4 milyon nüfuslu ülke olimpiyatta 24. olacak bir kadro çıkarıyor ama 85 milyonluk bir ülke olimpiyatlarda yarışacak bir kadro çıkaramıyor. Daha kimsenin haritada yerini bile bilmediği Hong Kong bile bize 2 kat fark atmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir spor dalında istikrar olmamasından, kötü ve liyakatsiz yönetimlerden ve ülkede tek spor dalı olarak futbol (Az biraz basketbol ve son zamanlarda kadın voleybol) olarak görülmesinden dolayı bu başarısızlıklar. Çok övündüğümüz ata sporumuz dediğimiz güreşte yokuz ilk turda eleniyoruz veya çok şükür repesaj maçı diye bir şey var da zar zor bronz alabiliyoruz. Halterde desen Halil Mutlu ve Nurcan Taylan’dan beri yokuz zaten. Atletizm dalları ayrı bir facia zaten Londra’da altın gümüş aldık diye sevindik doping muhabbetinden kursağımızda kaldı neredeyse olimpiyatlardan men edilecektik ülkece. Aslında gerçekten çok sürpriz başlamıştık olimpiyatlara atıcılıkta da ilk defa finale kalıp gümüş madalya almıştık ama diğer branşlar silme döküldü Judo desen sıfır çektik birer birer döküldük. Okçulukta Mete’den en azından gümüş beklerdim Güney Koreli rakibi farklı bir seviye olduğu için ama o da elendi daha kötüsü bronz madalya aldıkları takım yarışında en kötüsüydü ki mixed gender yarışında da elenmelerine neden olacak atışlar yaptı. Tekvando için sürpriz bekledim gerçekten madalya umudum vardı onda da patladık. Kadın boks olmasa gerçekten hiçbir başarımız yok onda da altın alamadık gerçi nedenleri biraz farklı ona çok girmeyeyim ve işin kötü yanı 2028 Los Angeles’ta uluslararası boks federasyonuyla yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle boksun olmama ihtimali çok yüksekmiş. Voleybolda da turnuva başlamadan olay oldu takım içi seçimler zaten onun etkisiyle başladılar üstüne konsantrasyon kaybı bireysel saçma hatalarla finale kalır mıyız diye düşünürken bronz bile alamadan kapattık orada da. Tek kazancımız Kuzey Tunçelli oldu yüzmede umarım bütün sporcularda yaşanan istikrar sorununu o da yaşamaz da madalya almayı en çok istediğim olimpik spor dalı olan yüzmede en azından madalya yüzü görebiliriz. Diğer spor dallarında sporcu çıkaramıyoruz adam akıllı zaten kürek, yelken, binicilik, eskrim, su topu, bisiklet, masa tenisi, badminton gibi dallarda hiç yokuz. Tokyo olimpiyatlarıyla bu olimpiyat arasındaki 4 yılda bu kadar dökülme cidden akıl alır gibi değil çok sanmıyorum ama umarım bu kepazeliğin sorumluları bir aksiyon alır kendilerince ama herkes halinden memnun gibi olimpiyatlarda rezil olsak bile neyseki Yusuf Dikeç’in hareketi ünlü oldu onunla övünmeye devam ederiz bir sonraki olimpiyatlara kadar.

Son düzenleme: