Direk yatırımı düşüneceğine insanlar Türkiye'nin durumunu ve yamyam operatörleri hesaba katmıyorlar varsa yoksa Türkiye'nin yaptığı yatırımlar milletin cebini düşünen yok.
Mesele sadece yatırımın miktarı değil, o yatırımın vatandaşa nasıl yansıdığı. Herkes büyük projeleri, yapılan yatırımları konuşuyor ama kimse 'yamyam' diye tabir edebileceğimiz operatörlerin ve hizmet sağlayıcıların halkın cebine attığı pençeyi hesaba katmıyor

Şu anki ekonomik gidişata ve maliyet artışlarına bakınca, bu pahalılık dalgasının durulacağını beklemek maalesef fazla iyimserlik olur Aksine bu patlama katlanarak devam edecek gibi duruyor. Mevcut enflasyon sarmalı ve alım gücündeki erimeyi göz önüne aldığımızda çok değil 1-2 sene içerisinde asgari ücretin şakasız 70-80 bin TL seviyelerine çıktığını görebiliriz. Tabii o gün geldiğinde bu rakamın alım gücü ne olur orası tam bir muamma Yatırım konuşulurken halkın günlük geçim derdinin ve maruz kaldığı fahiş fiyat politikasının göz ardı edilmesi asıl sorun

Evin içinde 10 megabitten 150'ye çıktı. Superbox bağlatmayı düşünüyorum şu ara bakalım nasıl olacak VDSL'de TT sağ olsun 40 veriyor.

Türk Telekom.
Düzenleme: Speedtest'te Turkcell sunucusunu seçince 90 mbps gördüm ilginç.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260331_161318_Speedtest.webp
    Screenshot_20260331_161318_Speedtest.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 28
Evin içinde 10 megabitten 150'ye çıktı. Superbox bağlatmayı düşünüyorum şu ara bakalım nasıl olacak VDSL'de TT sağ olsun 40 veriyor.
Hocam Superbox için 5G desteklemesi gerekiyor oturduğunuz yerde. Turkcell superbox altyapı sorgulama diye aratın oradan paketleri görebilirsiniz. Bende mesela şu an 5G çekiyor sabit ama 4.5G superbox verdiler 2-3 hafta önce almıştım..