Bence gelmesi çok iyi oldu. Disney ücretli olduğundan beri çizgi film sayısı azalmıştı. Çocuk kanalı olarak Minika çocuk ve TRT çocuk normal animasyon olarak Cartoon Network ve Minika GO vardi. Kanal şu an test yayınında düşünceleriniz neler?

Güzel ben seviyorum. Ses kasması oluyor ama normal diye düşünüyorum daha test yayını yapıyorlar. Severek Inazuma Eleven ve Doraemon izliyorum. Ha bir de isimler Türkçe. O hoşuma gitmedi. Orijinal adlar kullanılsa güzel olur.

Güzel ben seviyorum. Ses kasması oluyor ama normal diye düşünüyorum daha test yayını yapıyorlar. Severek Inazuma Eleven ve Doraemon izliyorum. Ha bir de isimler Türkçe. O hoşuma gitmedi. Orijinal adlar kullanılsa güzel olur.
Şu an Doraemon mu var? Bir de Nobita'yı ne diye yapmışlar? :)

Doraemon var ama ben sinyalini çok zor buldum bizim TV'de bulduğum sinyalde çıkan SpaceToon test yayınıydı ve sürekli aynı Doraemon bölümlerini vs. yayınlıyordu. En sevdiğimde Doraemon falan zira Naruto falanda güzel ama bitirdim ben işime gelmedi. Doraemon'u aynı bölümlerini tekrar izlemek bile sarabilir beni zira çoğu bölümünü izledim zaten. Tek problem bu saydıklarım harici dikkatimi çeken çok çizgi film olmadı. Sırf Nobita'yı tekrar izleyeceğim diye aradım yani.