Türkiye'ye yeni mülteciler mi geliyor?

Yalan değil son dönemde ekonomi ile ilgili uğraşları vardı dolar falan en azından yavaş bir şekilde azıcık da olsa düşmüştü fakat bu olay doları en az 45'i gördürür.
Hocam bence doları filan ekonomiyi düzeltmek için yapılan bir hamle bu ama gene yükselir ki ekonomi gene çok dayanmaz nüfüs artıyor çünkü.

Savaş çıkmaz ben sana söyleyeyim ama bu mültecilerin gitme durumu bir isyana dönüşücek.
Hocam Erdoğan bari gitsin Cities Skylines filan oynasın örnek alsın biraz nüfüs ne kadar artarsa ekonomi bir o Kadar'da yükselir bari oradan öğrensin bir şeyler yoksa bu olay çok kötü hale dönüşecek.

Japonyaya gitmemden başka çarem kalmadı anlaşılan.
Hocam sabah almancı komşumuzla konuştum dil öğren sana yardım ederim dedi adam altın kolye takmış kolunda altın bileklik burada yazlık almış Türkçe iyi biliyor. Orada rahat olursun iş bulamazsan bile devlet iş verir sana dedi git kurtar kendini salak dedi burada ne işin var.

Ben'de bırakıp gitmek istemiyorum atalarımdan dolayı bu ülkeyi onlara yar etmek istemiyorum ama gitmeye zorluyorlar resmen.

Hocam, 4 sene sonra seçim var ve Erdoğan'ın tekrar kazanabileceğini düşünüyorum. Vallahi, bu halkla olunca büyük bir iddiada bulunamıyorum ama kazanamamalı. Bu kadar şeye rağmen son seçime bakarsak, kazanamamalı. Eğer dediğim gibi 4 sene içinde CHP iktidar olursa, Ümit Özdağ etkisi göstermezler, tamamen mülteci problemini bitiremezler ama bu işe bir el atarlar. Nüfus oranları azınlığa veya yükselişe 3-4 yılda etki etmez, en az 10-20 sene lazım. O kadar süre içinde herhalde bir şeyler yapılır.

İfadeler: 995

Seçime giremiyor nasıl kazancak asıl olay yrpnin nereden oy alacağı.

Kolay kolay şeriat gelmez ama müfredat işi canımı sıktı.

En iyisi her şeyin hayırlısı diyelim hocam. Fakat bence bir sürpriz bile olabilir cumhurbaşkanlığı seçimin'de belki Ümit Özdağ kazanır CHP kaybeder gibi geliyor bana.
Şeriat gelmesi için iç savaş çıkması lazım ülkede.
Hocam sanmıyorum bizim halk iç savaş bile çıkarmaz. Bizim halkın ensesine vur ekmeğini al ses çıkarmaz hesabı.

Son düzenleme:

2028 de gelecek Cumhurbaşkanı'nın iyi yöneticeği de şüpheli.

Bu siyah saatçi elemanları masum sanıyorduk.

Sonra Twitter'da sarışın ablalarla olan videolar meydana çıkınca fikirler değişti...

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…