Türkiye'ye yeni mülteciler mi geliyor?

Kolay kolay şeriat gelmez ama müfredat işi canımı sıktı.
Şeriat gelmesi için iç savaş çıkması lazım ülkede.
Gayet basit bir şekilde gelir. Ve yıllardır sesini çıkartmayan, insanların cinsel tercihlerine, kadınların açık giyinmesine, erkeklerin küpe takmasına vb. karışan halk buna çok sevinir. Şeriat geldi diye başkanlara secde etmeye başlarlar.

İfadeler: 995
Saçmalık.
2018 de tek başkanlık sistemine geçince işin suyunu çıkardılar iyice.

İfadeler: 995

Yeni mülteciler hayırlı ve uğurlu olsun. (!) Artık hepsine bir kap çorba verecek durumuz bile kalmadı halen mülteci alıyorlar.

Yakında ekonomik bir buhran olacak zaten. Bir de mülteciler gelirse ülkede iç savaş ortamı oluşur. Zaten herkes barut gibi geziyor.

Yakında ekonomik bir buhran olacak zaten. Bir de mülteciler gelirse ülkede iç savaş ortamı oluşur. Zaten herkes barut gibi geziyor.
Hocam barut gibi gezmek biraz kibarca olur insanlar ekonominin kötü olduğundan dolayı evden dışarı çıkınca birisi bir şey desinde bulaşıyım derdinde.

Bu nedir abi ya? Ülke iyice yolgeçen hanına döndü. Ben ülkemde mülteci istemiyorum belki.
Zaten bu mültecilerin hakkı bizden daha fazla. Neyse konuşmak dahi istemiyorum.

Artık gerçekten yeter. Yıllardır çekmediğimiz kalmadı. Biraz karşı olsalar diyeceğim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…