Türkler RDR 2'yi neden bu kadar abartıyor?

Eleştirmek ile gömmek farklı şeyler. Tabi ki kusursuz değil. Ancak At simülatörü diyip pas geçilecek bir oyun olduğunu da düşünmüyorum. Yetersiz hızlı seyahat noktaları ve sadece o noktalara gidip kullanabiliyor olmamız zaman zaman beni de darladı evet. Ama oyunu sırf bu yüzden bırakmak biraz abartılı değil mi? Siz de "Eğlendirmek için değil, etkilemek için" tanımıyla güzelce açıklamışsınız zaten. Sinematik deneyim sunuyor ve olayı o prodüksiyon kalitesi. Bunu kenara bırakmamanız gerektiğini Online moduna girip o kadar içeriğe gebe bir haritayı nasıl bomboş bıraktıklarını görünce anlıyorsunuz.

RDR2 Hikayesini anlatıp müsadesini istiyor. Arthur ile diğer karakterlerin ilişkileri, etkileşimleri güzel. Medeniyet denilen şeye ayak uydurmak istemeyen, elebaşının açgözlülüğüyle sağa sola savrulan bir grup kanunsuz çapulcunun maceralarına tanıklık ediyoruz. Hikaye ortalama, ama anlatımı güzel. Her hikaye LOTR derinliği taşımak zorunda değil. Zaten RDR2 bittikten sonra çok da tekrar oynanabilirlik sunmuyor. Tek seferlik bir yolculuğa çıkıp bitiriyorsunuz.

Bu sizi cezbetmiyorsa da "Bana göre değil." diyip salarsınız. Asla ilahlaştırdığımı düşünmüyorum. Aksine oyun sizin istediğiniz gibi değil diye yermek de, çok beğenenlerin fuzuli övmesi kadar sakıncalı bir yaklaşım.

Son düzenleme:
Yani.. ortada bana görelik bir durum yok esasen ben oyunun bariz eksiklerini söyledim. Kendiniz de söylediniz hikayesi, en azından senaryo yazımı ortalama, oynanış ortalama, görev dizaynı hep takip edip birilerini dinlemekle geçtiği için yine bence iyi değil. Ee o zaman bu oyunu neden ilahlaştırıyoruz? Bir oyunu oyun yapan birçok madde ortalama kalıyor bu oyunda nesi bu kadar iyi sayılıyor? En iyisi deniliyor?

Tek iyi olduğu nokta çok para harcanmış olması işte başka bir olayı yok ki RD2nin. Bu yüzden de ilahlaştırmanın yanlış olduğunu söylüyorum.

Yani bir ulkede RDR2 tanrilastirilip Baldur's Gate 3 yokmus gibi davraniliyorsa o ulkede ciddi bir sorun vardir bence. Yani bunu bu duzeye indirgemek tek bu kanitla yapilacak şey degil tabii. Ulkemizi taniyoruz, insanlarini da biliyoruz. Sasiriyor muyuz? Hayir. Ot geldik ot gidicez.

İfadeler: 99
Yani bir ulkede RDR2 tanrilastirilip Baldur's Gate 3 yokmus gibi davraniliyorsa o ulkede ciddi bir sorun vardir bence.

Benzer oyunlar bile değiller başka türde oyunları kıyaslamak saçma olur, ki Türkiye'de RPG oyunları tutmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…