Aradığınızı bulamamanız abartıldığı anlamına gelmez. Kazandığı ödüller ortada, satış başarısı ortada, otoritelerin ve tüketicilerin yorumları ortada.

Ben de beğenmiyorum fakat demek ki övgüyü hak ediyormuş ki böylesine başarılı olmuş.

Grafikleri çok iyi, RT olmamasına rağmen RT kullanan çoğu oyundan daha iyi grafikler sunuyor. Detay seviyesi fazlasıyla yüksek. Sevmemek için sebep bulamıyorum.

Hem oyunu %100 bitiriyorsun, sonra gelip böyle bir konu açıyorsun vallahi enteresan.

Madem pişman oldun neden oynamayı bırakmadın? Oyunu silip süpürmüşsün sonra "RDR 2 çok abartılıyor yavvvv"

RDR 2 hikayesi ciddi ve insanı farklı duygu seline tutan nadir oyunlardan bir tanesi. Her zaman olduğu gibi her insanın zevki farklı. RDR 2'nin bu kadar övülmesinin sebebi Arthur gibi bir karaktere can verip güz bir hikâye anlatımı sunmasıdır. At sürme oyunu falan filan bunlar boş laf. Bu oyun Vahşi Batı oyunu ve belirli bir düzende olması gerek bazı şeylerin. 1881 yılında geçen bir oyunda Ferrari olmasını bekleyemezsin herhalde değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turklerin (genellemek istemezdim eminim zevk sahibi olan Turkler de vardir) Baldur's Gate 3 ile alakasinin olmayip RDR2 ovmeleri bile zihniyeti kisaca acikliyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum ben de kaç yıl önce aldım fakat 3 kez başlamama rağmen bir türlü bitiremedim. Ama God of War'ı günlerce başından kalkmayarak bitirmiştim mesela.

Burada bile bölünme olmuş. :hehehe:
Capture.webp

Sadece türklerin böyle övdüğünü gördüm, satın alıp pişman olduğum tek oyun diyebilirim.

Katılıyorum tamam mekanikler, grafikler vs güzel olabilir ama (bu arada başarım kasıyorum oyunu yüzde yüz bitirmeye çalışıyorum) at sürmek kadar irite edici bir şey olamaz sağa basıyorum sola gidiyor sola basıyorum sağa gidiyor en son cinnet geçirmiştim 2 gün once.