Sabah 10-11 arasında internetim gitti, altyapı kaynaklı arıza var mış. On saat oldu, halen bekliyoruz. X'ten sorduğumda altyapı kaynaklı problem olduğunu söylüyorlar. Uygulamada ise saat 18.00'a kadar düzeleceğini yazmışlar. Neden bu kadar geç çözüyorlar? Ben 10 saate sıfır bilgiyle fiber çekerdim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Akıl almaz derecede liralar ödüyoruz lakin verdikleri hizmete bak.
Sabit hatlar bile cep yakıyor artık.
Sabit hatlar bile cep yakıyor artık.
peaceswitz
Becerikli
Altyapınız Gigafiber mi?
Ben 200 lira ödüyorum halenAkıl almaz derecede liralar ödüyoruz lakin verdikleri hizmete bak.
Evet.
Ömer_Yeter
Yetkin
Yeni yılda geçiririler hocam
peaceswitz
Becerikli
Ben de aynı sorunları GigaFiber'de yaşadım ve çözemiyorlar hocam. Bir türlü çözemedikleri için geçici olarak başka firmadan hizmet alıyorum. Şikayetvar, TurkNet Forum ve Twitter'da bu sorunla ilgili son zamanlarda çok fazla bildirim gördüm. Hizmet genişledikçe kalite mi bozuluyor, ne oluyor anlamadım. TurkNet'in bana söylediği, çevredeki kentsel dönüşümden kaynaklı altyapı hasarları; ancak bu kadar uzun sürmesi ve önceden önlem alınmaması saçma ve amatörce geliyor.
Bir yandan evimde Kablonet hizmeti var, halen iptal edemedim. Onu kullanmak istiyorum ama iptal de sorun yaşamamak için kullanamıyorum. Delirtirler insanı ya.Ben de aynı sorunları GigaFiber'de yaşadım ve çözemiyorlar hocam. Bir türlü çözemedikleri için geçici olarak başka firmadan hizmet alıyorum. Şikayetvar, TurkNet Forum ve Twitter'da bu sorunla ilgili son zamanlarda çok fazla bildirim gördüm. Hizmet genişledikçe kalite mi bozuluyor, ne oluyor anlamadım. TurkNet'in bana söylediği, çevredeki kentsel dönüşümden kaynaklı altyapı hasarları; ancak bu kadar uzun sürmesi ve önceden önlem alınmaması saçma ve amatörce geliyor.
Teknik arıza olabilir altyapıda. Her sorun hızlı çözülemeyebiliyor. Ne olduğunu kimse bilemez bölge ekiplerinden başka. Beklemekten başka çareniz yok.
peaceswitz
Becerikli
Benim karşı komşum Kablonet kullanıyor memnunum demişti ama denemedim ben şahsen.Bir yandan evimde Kablonet hizmeti var, halen iptal edemedim. Onu kullanmak istiyorum ama iptal de sorun yaşamamak için kullanamıyorum. Delirtirler insanı ya.
Size bu kesintilerin nedeni hakkında bilgi veriyorlar mı hocam yoksa klasik altyapı kaynaklı diyip geçiştiriyorlar mı?Bende de bazen 1-2 gün sürüyor düzeltmeleri. Bazen de birkaç saat içerisinde çözülüyor.