Detaylar
Kim cevapladı?Keenetic 3611 alın direk qqs le a+ alabilirsiniz
@Max Caulfield şu arkadaş bayağı bilgili oda almıştı beni pek sevmez.
Ben bir sorun yaşamadım çünkü asla sansüronline kullanmam. Kullanan birçok arkadaşım var, hep bir ms, hep bir internet kopması yaşıyorlar. Ben VDSL internet kullanıyorum, FTTH Superonline var bizim burada yine de tercih etmedim. Bir de, benim DPI kurabildiğim yerde şöyle setuplar gerekiyor.
Eki Görüntüle 227685
Dostum, izinsiz fotoğrafımı kullanmışsın
13 yıldır FTTB ve FTTC olarak Superonline kullanıyorum. Parasını annem vermese şu an Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıyor olurdum.
@talongod hocamın attığı fotoğraf bana ait. OpenWrt, zapret ve SQM olmasına rağmen Discord'da ping bir anda uçuyor, Arc Raiders'ta bağlantı kopmaları oluyor; çekilmez hâle geldi.
100 Mbit ama stabil olduğu için tercihimdir.
Hocam qqs değil QoS'ya da SQM pakete göre değişiyor en iyis cake algoritması kullanan SQM.
Dakika 2.10'dan itibaren izleyin.
Dostum, izinsiz fotoğrafımı kullanmışsın
13 yıldır FTTB ve FTTC olarak Superonline kullanıyorum. Parasını annem vermese şu an Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıyor olurdum.
@talongod hocamın attığı fotoğraf bana ait. OpenWrt, zapret ve SQM olmasına rağmen Discord'da ping bir anda uçuyor, Arc Raiders'ta bağlantı kopmaları oluyor; çekilmez hâle geldi.
100 Mbit ama stabil olduğu için tercihimdir.
Hocam qqs değil QoS.
Pardon.