Şu anki altyapıda gecikmeden memnunsan kesinlikle geçmeni önermiyorum.
Ya şu an hız ve unloaded ms değerleri sürekli stabil. Hiç sorun çıkardığını görmedim. Ama bufferbloat konusunda ciddi sıkıntılı, download active esnasında ping fırlıyor. Ama bu muhtemelen altyapının sorunlu olmasından kaynaklı değil de router'ın dandik olmasından dolayı. Router SQM desteklemiyor çünkü.

Ya şu an hız ve unloaded ms değerleri sürekli stabil. Hiç sorun çıkardığını görmedim. Ama bufferbloat konusunda ciddi sıkıntılı, download active esnasında ping fırlıyor. Ama bu muhtemelen altyapının sorunlu olmasından kaynaklı değil de router'ın dandik olmasından dolayı. Router SQM desteklemiyor çünkü.
Waveform üzerinde yapıyorsak testi orası Türkiye sunucusu bulundurmuyor lakin SQM'in olmaması her şeyi anlatıyor gibi.

Kullandığınız router nedir?

Türk Telekom'dan fiber altyapı istiyorsanız bağlı olduğunuz ilçe müdürlüğüne başvuru yapıp şansınızı deneyebilirsiniz.