xr3less

Uzman
TurkNet'e geçiş sağladım ancak modemleri çok yetersiz. İnternet 10 dakikada bir gidiyor ve modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarıma bağladığımdan dolayı modem odamda durmak zorunda ancak odamdan salona geçtiğimizde en fazla 30 Mbps internet sağlıyor. Önerebileceğiniz pahalı olmayan bir modem var mı?

RT-AX1800U alıp OpenWRT kurarak kullanmanı tavsiye ederim. techolay YouTube kanalında da kurulum rehberi mevcut. Ancak bağlantı kopma sorunu modemizle alakalı olmayabilir, firma ile iletişime geçiniz.

TurkNet'e geçiş sağladım ancak modemleri çok yetersiz. İnternet 10 dakikada bir gidiyor ve modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarıma bağladığımdan dolayı modem odamda durmak zorunda ancak odamdan salona geçtiğimizde en fazla 30 Mbps internet sağlıyor. Önerebileceğiniz pahalı olmayan bir modem var mı?
Verilen modem gayet kullanışlı bence oturduğum bina 6 katlı kapının önünde oturduğum zaman wifi kullanabiliyorum. Siz firma ile görüşün.

Verilen modem gayet kullanışlı bence oturduğum bina 6 katlı kapının önünde oturduğum zaman Wi-Fi kullanabiliyorum. Siz firma ile görüşün.

Hocam, öncelikle iyi pazarlar. TP-Link Archer VR600 kullanıyordum. TurkNet'in verdiği ZyXEL modemler aslında kaliteli. TB50 modeli için söylüyorum. Yeni bağlandıysa internetiniz, TurkNet ile bir iletişime geçmeniz doğru olur. https://www.akakce.com/modem/en-ucu...ei5Nq6JRCpHiWIP9vWzZZ8JkVyHIYSKxoCrsMQAvD_BwE

ZTE H3600 V9 modem verildi.

Hocam, olabilir bu modemi ilk defa görüyorum. ZyXEL markalı modemler daha kaliteli oluyor. Piyasada tedarik sıkıntısı olabilir. Şu anda TB50 modelini kullanıyorum, gayet güzel ve kullanışlı. Bir TurkNet ile görüşün, olmadı TB50 modem talep edin ya da alacaksanız buradan bakıp alın.