TurkNet 15.000 Mbps normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ashideyuanzhen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
  • Etiketler Etiketler
    mbps

ashideyuanzhen

Çalışkan
Merhaba. Perşembe günü GigaFiber altyapım etkinleştirildi. Hiç stabil hızlarla karşılaşmadım şimdiye dek. Bakın siz de görün:

1750503473072.webp

Bazen 600/600, bazen 1500/500, bazen de böyle saçma hızlar alıyorum ve katiyen gerçek değil bu hızlar. İndirmelerim asla bu şekilde değil, olamaz da zaten. Neyden kaynaklanıyor bu?

nPerf ve fast.com üzerinden de testler gerçekleştirin lütfen. Speedtest sonuç linkini de atabilir misiniz?

Merhaba. Perşembe günü GigaFiber altyapım etkinleştirildi. Hiç stabil hızlarla karşılaşmadım şimdiye dek. Bakın siz de görün:

Eki Görüntüle 156264

Bazen 600/600, bazen 1500/500, bazen de böyle saçma hızlar alıyorum ve katiyen gerçek değil bu hızlar. İndirmelerim asla bu şekilde değil, olamaz da zaten. Neden kaynaklanıyor bu?

Öğeyi denetle kısmından yapmışsınız gibi sanki.

Eki Görüntüle 156264

Bazen 600/600, bazen 1500/500, bazen de böyle saçma hızlar alıyorum ve katiyen gerçek değil bu hızlar. İndirmelerim asla bu şekilde değil, olamaz da zaten. Neden kaynaklanıyor bu?
Ethernet kablosu anakarta mı takılıyor, bu hızı nasıl veriyor anakart?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt