Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 22 Temmuz'dan beridir, yani tam 18 gündür yok. Bağlantı tamamen kesilmiş ve kopuk durumda.
Şikayet etmediğim yer kalmadı. BTK, CİMER aklınıza neresi gelirse başvurdum; tüm forum sitelerine (yeşil forum, mavi forum vb.) Konularımı yaydım. Ayrıca Turknet'in kendi destek sayfasına bile yazdım ama bir sonuç alamadım. Sürekli aynı bahane: "Genel arıza var." Tamam da bu sorun şu anda sadece bizim apartmanda var.
Olay artık LinkedIn üzerinden Premium üyelik alıp direkt şirketin CEO'suna yazmaya kadar geldi. Direkt CEO ile iletişime geçtim, bakalım sonuç ne olacak. inşallah bugün interneti düzeltirler, hepimiz bekleyip görelim.
Haklı fesih durumu oluşturması gerekmiyor mu normalde bu durumun? Normalde olması gereken süreden daha fazla süren bir internet kesintisi ile birlikte sizi mağdur ediyorlar. @Şişman Adam
Haklı fesih durumu oluşturması gerekmiyor mu normalde bu durumun? Normalde olması gereken süreden daha fazla süren bir internet kesintisi ile birlikte sizi mağdur ediyorlar. @Şişman Adam
Evet öyle olması gerekiyor valla yıldım artık denemediğim çözüm yolu kalmadı artık ne yapacağımı şaşırdım İstanbul'un göbeğinde şirinevlerde oturuyorum bu kadar rezillik olmaz ki ya 18 gündür nasıl interneti veremiyorlar
Ne Turknet, ne Superonline, kusura bakmasınlar ama bir cacık beceremiyorlar. Bu rezil haline rağmen hiçbiri TT'nin internetine su dökemiyor ki yıllardır TT'deyim, sürekli bir rezaletlik durumunda. Buna rağmen.