Bu ay yaşadığım 11. kesinti. Her kesinti 24 saatten fazla sürüyor.
Canlı destekle sürekli iletişim halindeyiz fakat bir türlü çözüm üretemiyoruz. Kesintinin bireysel değil yerel olduğunu söylüyorlar. En son kullanmadığım günleri faturadan düşmeyi teklif ettiler fakat ben zaten daha yeni 1 yılı peşin ödedim. 2027 yılına kim öle kim kala?
İnternetten çalıştığım için bulunduğum durumdan fazlasıyla rahatsızım. Aboneliği iptal edip farklı firmaya geçilmeli mi sizce?
Edin hocam, neden uğraşasınız ki? Ben de Avrupa'da Gop tarafında yaşıyorum son 1 yıldır, 23 yıldır da Eyüp Sultan'da yaşadım ve oldum olası Türk Telekom kullandık. Ara sıra gece 3 kesintilerini saymazsak, tek yaşadığım uzun süreli kesinti (3 ay) yaşlı bilgisiz amelelerin kabloların içinden geçmesi idi.
Kullandığın firmanın kendi altyapısı yoksa bir yerde Türk Telekom en mantıklı seçenek. Son yıllardada kendilerini çok düzelttiler (en azından bende öyle). Bence iptal edin.
Kullandığın firmanın kendi altyapısı yoksa bir yerde Türk Telekom en mantıklı seçenek. Son yıllardada kendilerini çok düzelttiler (en azından bende öyle). Bence iptal edin.
Bölgeden bölgeye değişiyor hocam bizim burda bu şekilde bir sorun var ;
Kablolar üst taraftan döşendiği için bölgemizdeki kesintiler genellikle bina yıkımları sırasında yaşanıyor. Ayrıca kabloların büyük bir kısmı düzensiz biçimde çekilmiş; bazıları bina köşelerinden sarkacak şekilde bırakılmış durumda.
Hizmetin ilk iki yılında genel olarak memnundum. Ancak iki yılın ardından bağlantı kopmaları çok sık yaşanmaya başladı. Sorunlar artık dayanılmaz hâle gelince hizmeti iptal etme kararı aldım.
Bölgeden bölgeye değişiyor hocam bizim burda bu şekilde bir sorun var ;
Kablolar üst taraftan döşendiği için bölgemizdeki kesintiler genellikle bina yıkımları sırasında yaşanıyor. Ayrıca kabloların büyük bir kısmı düzensiz biçimde çekilmiş; bazıları bina köşelerinden sarkacak şekilde bırakılmış durumda.
Hizmetin ilk iki yılında genel olarak memnundum. Ancak iki yılın ardından bağlantı kopmaları çok sık yaşanmaya başladı. Sorunlar artık dayanılmaz hâle gelince hizmeti iptal etme kararı aldım.
Tamamen bende de aynı sorun mevcut. Geçen gün bina yıkımı sırasında kopan kabloyu tamir etmeye gece 1'de adam yolladılar. Sabaha kadar kabloyu onardı, sabah aptal kepçe operatörü yine kopardı.
Etrafınızdaki yıkımlar bitene kadar yer altından kablo çeken taahhütsüz bir operatöre geçiş yapabilirsiniz. İptal ettirmenize de gerek yok; uğraşmak istemezseniz dondurabilirsiniz. Daha sonra GigaFiber'e geri dönersiniz. Böylece 12 ay peşin ödemeden yararlandığınız fiyat kaçmaz. Gerçi 699 x 12 aydan yararlandıysanız o kampanya sonraki zamana kadar devam edecek. Ancak yeniden kurulum ücreti öderseniz iptal ederseniz. Yani bu yıkım ekiplerinin iş bilmezliği TurkNet'e çok puan kaybettirdi. Şirket yerinde olsam dava açardım.
Bu ay yaşadığım 11. kesinti. Her kesinti 24 saatten fazla sürüyor.
Canlı destekle sürekli iletişim halindeyiz fakat bir türlü çözüm üretemiyoruz. Kesintinin bireysel değil yerel olduğunu söylüyorlar. En son kullanmadığım günleri faturadan düşmeyi teklif ettiler fakat ben zaten daha yeni 1 yılı peşin ödedim. 2027 yılına kim öyle kim kala?
İnternetten çalıştığım için bulunduğum durumdan fazlasıyla rahatsızım. Aboneliği iptal edip farklı firmaya geçilmeli mi sizce?