senuzulme 18

Üstün
Yer
İstanbul
Bu ay yaşadığım 11. kesinti. Her kesinti 24 saatten fazla sürüyor.

Canlı destekle sürekli iletişim halindeyiz fakat bir türlü çözüm üretemiyoruz. Kesintinin bireysel değil yerel olduğunu söylüyorlar. En son kullanmadığım günleri faturadan düşmeyi teklif ettiler fakat ben zaten daha yeni 1 yılı peşin ödedim. 2027 yılına kim öle kim kala?

İnternetten çalıştığım için bulunduğum durumdan fazlasıyla rahatsızım. Aboneliği iptal edip farklı firmaya geçilmeli mi sizce?

İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum.

Edin hocam neden uğraşasanız ki? Bende Avrupa da gop tarafında yaşıyorum son 1 yıldır, 23 yıldır da Eyüp sultan da yaşadım ve oldum olası Türk Telekom kullandık, ara sıra gece 3 kesintilerini saymazsak tek yaşadığım uzun süreli kesinti (3 ay) yaşlı bilgisiz amelelerin kabloların içinden geçmesi idi.

Kullandığın firmanın kendi altyapısı yoksa bir yerde Türk Telekom en mantıklı seçenek. Son yıllardada kendilerini çok düzelttiler (en azından bende öyle). Bence iptal edin.

Kullandığın firmanın kendi altyapısı yoksa bir yerde Türk Telekom en mantıklı seçenek. Son yıllardada kendilerini çok düzelttiler (en azından bende öyle). Bence iptal edin.
Gigafiber kullanıyorum. Farklı mahallede ikinci bir TurkNet hattım var, orada neredeyse hiç kesinti olmuyor.

Gigafiber kullanıyorum. Farklı mahallede ikinci bir TurkNet hattım var, orada neredeyse hiç kesinti olmuyor.
Bölgeden bölgeye değişiyor hocam bizim burda bu şekilde bir sorun var ;

Kablolar üst taraftan döşendiği için bölgemizdeki kesintiler genellikle bina yıkımları sırasında yaşanıyor. Ayrıca kabloların büyük bir kısmı düzensiz biçimde çekilmiş; bazıları bina köşelerinden sarkacak şekilde bırakılmış durumda.
Hizmetin ilk iki yılında genel olarak memnundum. Ancak iki yılın ardından bağlantı kopmaları çok sık yaşanmaya başladı. Sorunlar artık dayanılmaz hâle gelince hizmeti iptal etme kararı aldım.