Çözüldü TurkNet aktivasyon işlemi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Sabahtan beri bu rezil ISS ile uğraşıyorum. Kullanıcı adı ve şifre göndermişler fakat Wi-Fi olmadığı için modem arayüzüne giremiyorum. Arıza kaydı veya teknik destek almak istiyorum. Hiçbir şekilde kendilerine ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu konularda biraz fazla cahilim sanırsam. En baştan Google'a IP adresi yazarak başlayacağım değil mi işlemlere? Adım adım anlatırsanız çok sevinirim.

Hayır Google değil, adım adım anlatmaya çalışayım sana dostum.

1. Önce modemin üstünde bir düğme vardır, genelde iğne ile kullanarak resetle. (10 saniyeden fazla basılı tutarak)
  2. Modem kendine gelsin, Wi-Fi'den bağlantı kur.
  3. Şifre modemin arkasında yazar. 43x44)5921% gibi bir şey olur genelde.
  4. Bağlandıktan sonra 192.168.1.1 oluyor ama sen doğrusunu bilirsin modemin modeline göre arayüze gir.
  5. Arayüze girince giriş: Admindir şifre: Ya boştur ya da TTNET gibi bir şeydir. (modemin modeline göre Google'dan bakabilirsin.)

1. Giriş yaptıktan sonra istersen hızlı kurulum yapıp Wi-Fi adı ve şifreni güncelleyebilirsin ya da uğraşamam dersen sadece resimdeki gibi "WAN" menüsünü bulup, TurkNet'ten aldığın kullanıcı adı ve parolanı gireceksin.

Girdikten sonra internete bağlanacaksın. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Bende GIBIRNet geçtim 6 aydır. tanınmak için ekstra özveri gösteriyorlar
Bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorsun Türknette. Yazacaksın paşaların keyfine göre aranacaksın
Geçmiş olsun, en azından taahhüt gibi bir şey yok. Umarım kısa sürede çözülür.
Teşekkürler. İptal edeceğim muhtemelen 2-3 gün daha böyle devam ederse.

Hocam sorununuz modemle alakalı, aynı yazılımı kullanan bir modem var elimde. Yazılım biraz karışık olduğu için yapamamanız normal ancak TürkNET'lik bir şey yok burada bence. Güzel çalışıyorlar şu aralar. Farklı firmanın internetine geçecekseniz GıbırNET veya AtlantisNET'e şans verebilirsiniz.

Güzel çalışıyorlar şu aralar.

Canlı desteğin kapalı olması, açık olduğunda ise yanıt için fazla beklenmesi can sıkıcı. GigaFiber'li olarak söylüyorum bunları. Canlı desteğe ulaşmadan herhalde destek talebi açamıyoruz, ne mobilde ne bilgisayarda bulabildim destek talebi açabilmek için herhangi bir yer. Fakat sağladıkları bağlantı genelde stabil ve altyapıları gayet iyi.

Bugün teknik ekip gelecekmiş sabah 9 da sağlam bir kavga ettim kendileriyle. Olmaz ise direkt iptal edip Türk Telekoma geçeceğim.

Bugün teknik ekip gelecekmiş sabah 9 da sağlam bir kavga ettim kendileriyle. Olmaz ise direkt iptal edip Türk Telekom'a geçeceğim.

Vallahi hocam genelde kimse önermiyor ama 10 yıl oldu TT'den çok memnunum ya yaşadığım yerdeki binalar minimum 30 35 yaşında fiber altyapı yok her şey eski olması rağmen 100Mbps internet aldım 92Mbps veriyor.

Vallahi hocam genelde kimse önermiyor ama 10 yıl oldu TT'den çok memnunum ya yaşadığım yerdeki binalar minimum 30 35 yaşında fiber altyapı yok her şey eski olması rağmen 100Mbps internet aldım 92Mbps veriyor.

Anlattığım gibi aslında geçmeyecektim ping sorunu vardı. Düzeltildi fakat ben çoktan TurkNet'e geçmiştim. TT'de en azından arayabileyeceğiniz bir müşteri hizmeti, muhatap var. Bunlarda o da yok.

Bana TurkNet'ten belge getiren arkadaşın numarasını aramıştım. Sadece cuma ve salı günleri çalışıyormuş. Bugün aradım ve sağ olsun kendisi geldi halletti. Benim yaptığım işlemlerin aynısını yaptı ve internet geldi. Ben yaptığımda sanırsam yanlış bir işlem yaptım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…