Restoran
Çalışkan
2023 yılından beri GigaFiber müşterisiyim ancak son iki senedir her yıl aynı ayda düzenli olarak LOS ışığı kırmızı yanıyor. Saha ekibi gelip fiber kabloda sorun olmadığını söylüyor, “bir şeyleri düzelttik” diyerek interneti tekrar çalışır hale getiriyor ama sorun 1 yıl sonra yeniden yaşanıyor. Müşteri hizmetleri ve saha ekibiyle yaşanan süreçte ise hem yorucu hem de insanı adeta suçlu müşteri gibi hissettiren bir tavırla karşılaşıyorum. Bu durum beni artık iptal etme noktasına getirdi.
Fakat benzer teknik özelliklere sahip, güvenilir bir alternatif bulmakta zorlanıyorum. Fiyatın daha yüksek olması benim için sorun değil; önemli olan simetrik hız, kotasız özgür internet ve kararlı bağlantı. Altyapım Türk Telekom'da 1000 Mbps, TurkNet'te 1000 Mbps, Superonline'da ise 200 Mbps destekliyor. Merak ettiğim, daha fazla ücret ödeyerek bu özelliklere sahip güvenilir bir internet sağlayıcısına geçmek mümkün mü, yoksa TurkNet bu alanda tek seçenek mi?
Fakat benzer teknik özelliklere sahip, güvenilir bir alternatif bulmakta zorlanıyorum. Fiyatın daha yüksek olması benim için sorun değil; önemli olan simetrik hız, kotasız özgür internet ve kararlı bağlantı. Altyapım Türk Telekom'da 1000 Mbps, TurkNet'te 1000 Mbps, Superonline'da ise 200 Mbps destekliyor. Merak ettiğim, daha fazla ücret ödeyerek bu özelliklere sahip güvenilir bir internet sağlayıcısına geçmek mümkün mü, yoksa TurkNet bu alanda tek seçenek mi?