Egel 65 Uzman Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 82 Beğeniler 26 Bugün 12:02 #11 İnternet var görünüyor ama sürekli kesiliyor.
H Haluk Albayrak 31 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 700 Bugün 12:07 #12 Bende internet yok ve uygulamasına da giriş yapamıyorum.
KS KS Tantalis 14 Başarılı Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 54 Bugün 12:09 #13 Haluk Albayrak dedi: Bende internet yok ve uygulamasına da giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan bende modem ışığı da gitti ilk başta o yanıyorken sorun vardı.
Haluk Albayrak dedi: Bende internet yok ve uygulamasına da giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan bende modem ışığı da gitti ilk başta o yanıyorken sorun vardı.
H Haluk Albayrak 31 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Beğeniler 700 Bugün 12:10 #14 Tantalis dedi: Şu an bende modem ışığı da gitti ilk başta o yanıyorken sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Buna bağlı bir açıklamayı nereden bulabiliriz acaba.
Tantalis dedi: Şu an bende modem ışığı da gitti ilk başta o yanıyorken sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Buna bağlı bir açıklamayı nereden bulabiliriz acaba.
M MerTheGamer 1 Çalışkan Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 11 Çözümler 1 Beğeniler 7 Bugün 12:14 #15 Alanya'da yaşıyorum. Bende de gitti. Uygulamaya da siteye de giremiyorum mobil veri kullandığım halde.
Alanya'da yaşıyorum. Bende de gitti. Uygulamaya da siteye de giremiyorum mobil veri kullandığım halde.
KS KS Tantalis 14 Başarılı Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 54 Bugün 12:16 #16 Haluk Albayrak dedi: Buna bağlı bir açıklamayı nereden bulabiliriz acaba. Genişletmek için tıkla... Twitter sayfalarından henüz açıklama yok maalesef. MerTheGamer dedi: Alanya'da yaşıyorum. Bende de gitti. Uygulamaya da siteye de giremiyorum mobil veri kullandığım halde. Genişletmek için tıkla... Aynı durum şu anda.
Haluk Albayrak dedi: Buna bağlı bir açıklamayı nereden bulabiliriz acaba. Genişletmek için tıkla... Twitter sayfalarından henüz açıklama yok maalesef. MerTheGamer dedi: Alanya'da yaşıyorum. Bende de gitti. Uygulamaya da siteye de giremiyorum mobil veri kullandığım halde. Genişletmek için tıkla... Aynı durum şu anda.
U User0 2 Uzman Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 7 Bugün 12:22 #17 Bugünlerde bir gariplik vardı, bugün kökten gitti.
Ateş Hekimoğlu Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 927 Çözümler 6 Beğeniler 697 Bugün 12:30 #18 2-3 gündür Hitman oynarken anlık sunucu bağlantısı koptu deyip geri düzeliyordu; oyundan sanıyordum. Az önce yine gitti ve bir baktım ki internet de gitmiş; meğer TurkNet komple çökmüş. Birkaç gündür de sorunluymuş demek ki.
2-3 gündür Hitman oynarken anlık sunucu bağlantısı koptu deyip geri düzeliyordu; oyundan sanıyordum. Az önce yine gitti ve bir baktım ki internet de gitmiş; meğer TurkNet komple çökmüş. Birkaç gündür de sorunluymuş demek ki.
nnomad 65 Yetkin Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 926 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 806 Bugün 12:39 #19 Merkezde bir bakım olabilir. Ya da DDoS.
C Cagdas Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9 Beğeniler 0 Bugün 12:40 #20 Turknet ofisinde de internet yokmuş. Patron kaçmammış içerden bilgi Genel bir arıza var. Sorun üzerinde çalışıyorlarmış. Benim düşüncem ana çıkış kablo problemi olabilir Son düzenleme: Bugün 12:46
Turknet ofisinde de internet yokmuş. Patron kaçmammış içerden bilgi Genel bir arıza var. Sorun üzerinde çalışıyorlarmış. Benim düşüncem ana çıkış kablo problemi olabilir