Detaylar
Kim cevapladı?Sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.
Girmeyi denedim, an itibarı ile bende de hata veriyor. Fakat site çöktüğü için değil, TurkNet bizi sevmeyip engellediği için. Mesela ben kendi ev bağlantımda Instagram üzerinden hesap bile oluşturamıyorum, direkt açık IP işaretlendi hatası veriyor. Önbellek vs. temizlemeyi deneyin veya farklı cihazı deneyin belki çözülür.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Netspeed kullanıcısı olarak bende de açılmıyor.Millenicom'un rezil hizmetinden sonra dün TurkNet'e başvuru yaptım. Dün akşamdan beri TurkNet sitesi açılmıyor. Mobil veriyle denedim yine açılmıyor. Her şey nasıl bu kadar kötü gidebilir? Hayatın bu yanını seviyorum.![]()
Tüm hizmetleri sorunsuz çalışıyor. Sorun sizden kaynaklı muhtemelen.
ftftc
Uzman
Girenler var siteye. Biz giremiyoruz. Her şey üst üste gelir ya ondan oluyor şu anGirmeyi denedim, an itibarı ile bende de hata veriyor. Fakat site çöktüğü için değil, TurkNet bizi sevmeyip engellediği için. Mesela ben kendi ev bağlantımda Instagram üzerinden hesap bile oluşturamıyorum, direkt açık IP işaretlendi hatası veriyor. Önbellek vs. temizlemeyi deneyin veya farklı cihazı deneyin belki çözülür.
TurkNet kullanıcısı olarak ben de giremiyorum.Girenler var siteye. Biz giremiyoruz. Her şey üst üste gelir ya ondan oluyor şu an![]()
https://www.turk.net/ bu site bende açılıyor şuan .