YasinCmcla
Başarılı
Bilemiyorum; ben iki farklı konumda iki internet sağlayıcı kullanıyorum. Biri TurkNet altyapılı fiber, diğeri ise Türk Telekom altyapılı TurkNet fiber. TurkNet'in kendi altyapısını kullandığım yerde, Digitürk servisi gelip hemen binadaki fiber kutusundan alıp eve kadar bağlantıyı sağladı. Öte yandan, Türk Telekom altyapılı fiber kullandığım TurkNet'te, Türk Telekom ekibi "siz çekeceksiniz, biz yapmayız" dedi. Bu nedenle kendi cebimden usta tutup fiber çektirdim.
O zaman bağlamıyoruz deseler ben de şu anki interneti kullanırım şimdilik ama tık yok. Sadece fiber işlemleriniz yapılıyor diyorlar.
Hocam aldıkları ücretin karşılığını vermiyorlar. O kadar ücret ödüyorum ama bana diyorlar ki internetinizde dalgalanma var hızı 88'e düşürürsek düzelir. Hayır anlamadığım nokta 2 yılda ne olmadı da şimdi olan şey internetimin hızını düşürüyor? Keşke hepimiz Starlink kullansak da bu dolandırıcılara hak etmedikleri parayı vermesek.
Bana da aynısını diyorlar 6 ayda bir Türk Telekom ekibine aynı şeyleri anlatmaktan gına geldi artık.