Çözüldü TurkNet DNS ayarı yapılmasına rağmen Discord'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Merhaba, iyi sosyaller. TurkNet kullanıyorum ve eskiden IPv4 ayarlarından DNS’i 1.1.1.1 gibi bir şey yapıyordum, tam hatırlamıyorum; ekstra programa ihtiyaç olmadan Discord’a girebiliyordum. Fakat şu an aynısını yapmama rağmen giremiyorum. SplitWire çözümlerini kullandığımda ise bazı oyunlara/programlara giremediği oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
IPv4 ve IPv6 ayarlarınızı aşağıdaki gibi değiştirdiğinizde çözülmüş olması gerekir.

IPv4 ve IPv6 ayarlarınızı aşağıdaki gibi değiştirdiğinizde çözülmüş olması gerekir.

Çözüm
SplitWire bende de problem yaratıyordu. Her şeyi kaldırıp split içerisinden GoodByeDPI sekmesinden tek kullanımlık seçeneği ile DC giriyorum ve oyunlarda sorun yaşamıyorum. Ama bilgisayarı her yeniden açışınızda bunu yapmanız gerekiyor. Ben üşenmiyorum açıyorum bir sorun yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NextDNS deneyebilirsiniz bende işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…