TurkNet eve nasıl 1 Gbps internet getirilir?

Ah ulan ah Dünya Gbps'i konuşuyor yapay zeka (AI) konuşuyor teknolojiyi konuşuyor biz ise 2Mbps internet ile ''dünya'nın en iyi interneti '' diye ülkece övunelim. Hocam eğer altyapınız varsa gelebilir.

Not:Biraz boşluğuma geldi kusura bakmayın. (Türkmenistan'ı kastettim).

Firmanın rezilliği zaten bu rahatlıkları. Ortalık boş, fibere açlık çok, ellerinde büyük bir koz var ama kullanmıyorlar keyiflerinden. Ne zaman geçtim TurkNet'e bilmiyorum ama 4+ yıl olduğunu biliyorum, evimin çevresinde GigaFiber var ama bu taraflara uğranmadı bile. Yatırım yapılmayacak bölge mi? Hiç sanmıyorum, dibimde 4 adet site var ve çokça daire var. Kaldı ki ben zaten bunlara 50 Mbps için yüksek tutar ödeyerek parasını dahi çıkarttığımı düşünüyorum maliyetin Yeni dairelere bağlatacaklarmış, daha çok kullanım olan bölgelere bağlatılacakmış... Biz kullanıcı değil miyiz? Turk Telekom en azından bir çizgisi vardı, hiç bozmadan hiç getirmedi. Bunlar GigaFiber'i her eve bağlamayı misyon edinip, bulunduğum bölgenin belediyesiyle anlaşma yapıp üstüne ellerini sürmediler hiçbir tarafa. Sadece iki mahallenin %70'i falan GigaFiber altyapılıdır. Çok fazla rahat olmaları ve kullanıcılarını çok göz ardı etmeleri yeterince kötü olmalarına sebebiyet veriyor.

Merhaba, evimde TurkNet var ve 100'e 20 gibi bir hız alıyorum. Bu hızı 1000'e 1000 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim/yaptırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hocam speedtest yaptığınızda Turknet > Turknet (Bulunduğunuz şehir) de 20mbps upload alıyor musunuz yoksa 8-10 civarında mı kalıyor?

bende aynı paketin kullanıcısıyım (VAE). İndirme hızım 90-94 arası ama upload hızım bulunduğum şehirde 8mbps yi geçmiyor. 5 gün oldu hala çözemediler sorunumu. Samsunda yaşıyorum Turknet > Turknet (Samsun) da bu değerleri alıyorum.

Ama Turknet > Turknet (Istanbul) yaparsam ping 16 oluyor ve upload hızım 22lere falan çıkıyor. Ama bu yanıltıyor çünkü oynadığım oyunda gerçekten 6-7-8mbps lik hız alıyorum bariz belli.

tam 20 mbps alıyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…